Beter/scherper HD sinds 13-07-2019

Welja weet ook niet wat Ziggo aan het doen is hoor, nu zitten ze weer tekutten met foxhd, nu krijgt hij netjes de 10mbit/s, alleen doet ziggo nu van hee we gaan het lekker zelf herencoderen(want nu ineens balken onder en rechts) naar 7mbit/s flikkeren er 3mbit vast aan 0 packetjes in zodat de mensen zien kijk is gewoon 10mbit/s en dus niet gaan klagen. in werkelijkheid na weghalen 0 packetjes blijft er een constante rate over van 6,87mbit/s met gevolg je raad het al kut beeld bij beetje snellere bewegingen etc.

@Anne-Ziggo waarom nu toch weer, immers is er gewoon 10mbit aan data beschikbaar fox leverd aan in 9mbit/s dus waarom nu weer gekut.


vraag me soms echt af of ze uberhoudt wel weten wat ze doen,
 
Nou net als gisterenavond op ned. 2 journaal, ik dacht nog van meid je wordt oud, wat een slecht beeld vanuit de studio, heeft niks met HD te maken, snap daar niks van hoor.
 
blokjes op npo/rtl/sbs is denk ik eerder storing, immers zijn die zenders niet aangepast door ziggo en zijn dat wel 1:1 doorgifte streams.
 
Hier gisteravond ook wat blokje op sommige zenders. Zal de kabel eens goed aandrukken ;)
 
zou kunnen maar lijkt me sterk er was hier pas om 3 uur s'nachts onweer en toen sliepen we. Netflix gaf geen problemen. Maar toen ik even zapte naar het voetbal en andere zenders viel het me op. Straks even controleren hoe het met de Tv gids is en of er nog blokjes zijn.
Net even gekeken en geen blokjes en de TV gids was ook helemaal gevuld.
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan