• Welkom op het onafhankelijke Ziggo forum. Een forum voor en door klanten van Ziggo.
    Registreer je gratis en stel zelf een vraag of neem deel aan de discussies!

Bestelling via website randapparatuur.ziggo.nl

tonlabee

Forum Gebruiker
Lid geworden
4 nov 2010
Berichten
3
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Via de (nieuwe) website van Ziggo https://randapparatuur.ziggo.nl had ik een TP-link Mesh setje gekocht.
Echter voldeed deze niet aan mijn verwachtingen en heb deze een paar dagen later geretourneerd naar het adres wat vermeld stond op het retourlabel.
Een dag later kreeg ik via de PostNL app een bericht dat deze op het retouradres bezorgd was. Omdat ik een week later nog niets had gehoord heb ik geprobeerd contact te leggen via de chat app op deze website. Ik kreeg echter het idee dat deze medewerker niet bekend was met de nieuwe website omdat deze gelijk begon over een onbekend retouradres en het adres in Waalwijk, waar de zending naar toe moest, niet bekend was. Uiteindelijk zou hij gaan informeren en gaf aan dat het goed zou komen.
Tot nu een aantal dagen later nog steeds niets van een bevestiging of geld retour mogen ontvangen.
Vandaag maar eens gebeld met Ziggo maar ook deze medewerker was hier niets over bekend. Hij moest het uitzoeken en zou mij later terug bellen. Dat heeft hij inderdaad gedaan maar helaas kon hij nog steeds geen antwoord geven en er moest verder uitgezocht worden en moet later maar zelf terug bellen.
Dit is een vreemde gang van zaken en vraag mij dus af of er ondertussen meer gebruikers zijn met soortgelijke ervaringen?
 

Bijlagen

  • IMG_20200606_204325__01_LI.jpg
    IMG_20200606_204325__01_LI.jpg
    169,8 KB · Weergaven: 109

René

Moderator
Lid geworden
13 okt 2001
Berichten
7.846
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fUPC
Heb je wel een track&trace code ontvangen? Die krijg je normaal gesproken als je een pakketje retour stuurt.
 

Webcare Ziggo

Webcare Ziggo
Lid geworden
24 jan 2017
Berichten
1.025
Gelukkig maar, dat is toch je bewijs.. misschien kan @Webcare Ziggo hier nog iets mee?

Zeker!

Dit is een vreemde gang van zaken en vraag mij dus af of er ondertussen meer gebruikers zijn met soortgelijke ervaringen?

De website https://randapparatuur.ziggo.nl/randapparatuur is een nieuwe website van ons. Mogelijk dat mijn collega`s de interne communicatie hierover hebben gemist. Deze site is namelijk wat `stilletjes" gelanceerd. Het retourproces van deze artikelen gaat ook via een ander proces dan ons standaard proces. Gelukkig kan ik veel met het verzendbewijs. Kun je mij via een privebericht je postcode + huisnummer + het verzendbewijs sturen? Dan laat ik dit intern uitzoeken voor je!

Alvast bedankt!