• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis en bezoek deze site voortaan reclame vrij!

Berichtregels bij webmail


Briolet

Forum Gebruiker
Lid geworden
14 aug 2012
Berichten
3.209
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
… Ik vind dat nogal merkwaardig, ik zou wat dit betreft geen verschil in browsers verwachten. En ik zou helemaal geen reden hiervoor kunnen bedenken.
Toch is dat verschil er soms. Ik had het toevallig gisteren bij een pagina waar de hele topik "updaten" miste bij een browser, maar niet bij de andere. Daar was het ook Chrome waar iets ontbrak. Maar ik heb het ook wel andersom gezien.
Mijn oplossing is dan niet een andere browser gebruiken, maar de "useragent" even op een andere browser zetten. Dan denkt die site dat ik die andere browser gebruik.

Dat dit gebeurd is omdat browsers soms verschillend op commando's reageren. Om mismaakte pagina's te voorkomen, staan er dan testen in de html code om bij de ene browser dit te doen en bij de andere browser dat. Op zich niets mis mee, maar je hebt ook programmeurs die denken te kunnen programmeren, maar schrijven dan zulke complexe code dat ze op het eind zelf het overzicht kwijt zijn.

In het verleden was er ook eens verschil in opties tussen fUCP en fZiggo. Ik meende ook bij filterregels.
 
Topicstarter
Topicstarter
J. de Boer

J. de Boer

Forum Gebruiker
Lid geworden
18 okt 2005
Berichten
2.425
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Best interessant Briolet, dus even geprobeerd. Helaas geen resultaat. Hoewel, helaas, voor mij is het niet erg. Dus nogmaals, ik laat het maar zo. Mocht het ooit nodig zijn, dan weet ik wel wat mijn mogelijkheden zijn, geen probleem.