• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!

Berichtregels bij webmail


J. de Boer

Forum Gebruiker
Lid geworden
18 okt 2005
Berichten
2.435
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Sinds een poosje ben ik overgestapt van de browser Edge naar Google Chrome.
Echter nu valt me een verschil op met berichtregels, want via Edge (en ook FF) krijg ik wel de optie Filterregels en bij Google Chrome ontbreekt die. Ik vind dat nogal merkwaardig, en het zal vast wel door meerderen zijn opgevallen. Weet iemand of hier een reden voor is?
 
Laatst bewerkt:

René

Moderator
Lid geworden
13 okt 2001
Berichten
8.504
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fUPC
Je bedoelt dit?
24693


Die zie ik wel in Chrome. Zie je het menu item aan de linker kant wel of helemaal niet?
 
Topicstarter
Topicstarter
J. de Boer

J. de Boer

Forum Gebruiker
Lid geworden
18 okt 2005
Berichten
2.435
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Ja dat zie ik ook in Edge en FF, dat vertelde ik er ook bij. Maar als ik inlog met Chrome ontbreekt "Filterregels" helemaal, de andere drie zie ik wel gewoon. Ik vind dat nogal merkwaardig, ik zou wat dit betreft geen verschil in browsers verwachten. En ik zou helemaal geen reden hiervoor kunnen bedenken.
 
Laatst bewerkt:

Johnny54

Moderator
Lid geworden
18 jan 2003
Berichten
18.913
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Je schrijft in startpost dat je de optie Filterregels bij Google Chrome niet ziet.

Even getest met Edge, Google Chrome, IE en FF (Linux) getest en ik zie overal het zelfde als op het plaatje dat René heeft gepost van Google Chrome.
Misschien webpagina verversen (F5) of een tijdelijke internetbestanden verwijderen.
 

René

Moderator
Lid geworden
13 okt 2001
Berichten
8.504
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fUPC
Je bent niet erg duidelijk @J. de Boer want in het eerste bericht zeg je dat je het niet in chrome ziet, en nu zeg je dat je het niet in edge ziet. Wat is het nu?
Ik zie het overigens in beide browsers wel gewoon. Heb je de cache al eens geleegd?
 
Topicstarter
Topicstarter
J. de Boer

J. de Boer

Forum Gebruiker
Lid geworden
18 okt 2005
Berichten
2.435
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Sorry René, ik vergiste me even", een "slip of the pen" en heb het aangepast overeenkomstig mijn startbericht, . Ik heb de cache geleegd, maar het blijft hetzelfde.
 

piente

Product Tester
Lid geworden
6 okt 2008
Berichten
5.755
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Chrome verwijderen en opnieuw erop zetten kan een optie zijn.
 

René

Moderator
Lid geworden
13 okt 2001
Berichten
8.504
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fUPC
Ik heb de cache geleegd, maar het blijft hetzelfde.
Dat is vreemd hoor. Als je in Chrome naar Help > Over Google Chrome gaat, is de versie dan wel up to date?
Zit nu op 75.0.3770.100
En gebruik je misschien nog een plugin zoals een ad-blocker die wellicht roet in het eten gooit?
 

Tommy

Forum Gebruiker
Lid geworden
1 okt 2008
Berichten
157
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Dit “probleem” heb ik al jaren.
Op de iPhone in Safari is “Filter regels” niet aanwezig en op de iPad in Safari staat deze regel er wel.

6503A0A4-EBC8-4C73-BEBA-E988376D0E48.jpegA0A2679B-5798-49F5-A569-357A3A025EEC.jpeg
 
Topicstarter
Topicstarter
J. de Boer

J. de Boer

Forum Gebruiker
Lid geworden
18 okt 2005
Berichten
2.435
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Even een update.
Ik heb de nieuwste door René genoemde versie. Ik heb de ad-blocker tijdelijk uitgeschakeld en tenslotte toen dat niet hielp Chrome opnieuw gedownload en geïnstalleerd. Vervolgens weer als standaard browser ingesteld. meer smaken had ik niet. Maar het "probleem" bleef. Ik laat het maar zo, want ik heb er geen last van.