Ben wel benieuwd. Cai/ziggo kast

Dus met Ziggo had je wel actie ondernomen, maar nu dat blijkt dat het kastje van de gemeente is niet? Of begrijp ik het nu verkeerd?
 
Maar dat ding staat zeker op je grond en je wil die grond nu gebruiken om een oprit te verbreden? En het is geen Ziggo kast waar is die dan wel voor? Als die niet in gebruik is lijkt het me dat die kast dan toch weg zal kunnen? Zal nu misschien lastiger gaan dan toen je ging kopen en dingen kon vastleggen in de akte. Staat er niks van in over die kast want wat als je je tuin afsluit? Kan niemand bij die kast bij een storing......Zou de gemeente gewoon vragen te verplaatsen als die echt lomp op een oprit staat.
 
@EdmondVS was me niet helemaal duidelijk uit het verhaal van TS maar dan is Ziggo er verantwoordelijk voor en kun je aan hun via die website mijnaansluiting verplaatsing aanvragen lijkt me. Lijkt me ook dat er iets in de verkoopakte zou moeten staan hierover ivm vrijlaten van de kast. Want als dat niet zo is zou je een hekwerk kunnen plaatsen en kan Ziggo bij storingen de storing niet oplossen.....Zeker als je de oprit/tuin wil veranderen zullen ze echt wel meedenken.
 
Terug
Bovenaan