• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis en bezoek deze site voortaan reclame vrij!

Bekabelde apparaten


Vraag

Kevers

Forum Gebruiker
Lid geworden
19 mrt 2021
Berichten
9
Goedendag,

De Connectbox geeft aan dat ik drie bekabelde apparaten op het modem aangesloten heb, echter heb ik alles via wifi aangesloten. Heb hier al contact over gehad met Ziggo.
Iemand enig idee?
Screenshot_20210319-155318_Chrome.jpg
Screenshot_20210319-155235_Chrome.jpg
 
Topicstarter
Topicstarter
Kevers

Kevers

Forum Gebruiker
Lid geworden
19 mrt 2021
Berichten
9
Hier ben ik weer.
Het 'probleem' blijft random terugkomen en verdwijnt weer als ik de ping gebruik, soms 1 apparaat soms meerdere, misschien toch een bug in het modem.
 

terrestrial

Forum Gebruiker
Lid geworden
12 jul 2006
Berichten
1.788
Ziggo
Televisie
Gebied
fUPC
Ik zou me er niet druk om maken, als jij weet dat het niet zo is.. wat maakt het uit? Zolang je internet en netwerk goed functioneert boeiend.

Overigens kan ik altijd aanraden het spul bekabeld aan te sluiten, aangezien je dan de maximale snelheid haalt en dat met wifi niet gegarandeerd is.
 

fdboer

Forum Gebruiker
Lid geworden
14 mei 2009
Berichten
814
Ziggo
Geen Producten
Gebied
fZiggo
Zolang het werkt maakt het allemaal niet uit. Maar heb je toevallig nog een extra wifi punt dat bedraad is aangesloten op het modem? In dat geval zou het heel verklaarbaar zijn en anders is het gewoon een (onbenullig) foutje in de firmware.
 
Topicstarter
Topicstarter
Kevers

Kevers

Forum Gebruiker
Lid geworden
19 mrt 2021
Berichten
9
Zolang het werkt maakt het allemaal niet uit. Maar heb je toevallig nog een extra wifi punt dat bedraad is aangesloten op het modem? In dat geval zou het heel verklaarbaar zijn en anders is het gewoon een (onbenullig) foutje in de firmware.
Geen extra wifi punt in gebruik.
Het werkt gewoon verder zoals het hoort.