• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis en bezoek deze site voortaan reclame vrij!

Beeldkwaliteit Mediabox Next


twigger

Forum Gebruiker
Lid geworden
7 feb 2008
Berichten
2.036
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
In het Community forum is dat bericht verwijderd.
 

Pietlut

Forum Gebruiker
Lid geworden
27 jan 2017
Berichten
475
Vraag me af waarom heb even gekeken aldaar en zie wel een paar topics erover. Tsja dan is het weer afwachten op de bekende update daar zit voor deze mensen niets anders op.
Mij gaat zich het erom dat ik zelf keuze wil hebben dat speelt voor hen niet. Ze wachten gewoon af...ik ben er van overtuigd dat als er een nog een paar fikse problemen bij kwamen ze ook gewoon bleven zitten waar ze zitten.
Zie ze zelf dan nog even voor de time being naar de MBXL gaan..en als het weer enigszins schappelijk is staan ze in de rij om de next weer te nemen. Net zoals er mensen bij zijn geweest die het debacle met de MBXL zeer zeker ook ervaren hebben maar ook niet wachten konden zich als Tester voor de veel "betere" Next aan te melden.

Heb hier een totaal andere visie op en ik weet zeker dat ik het toch nooit eens kan worden met de mensen die het beleid van Ziggo of moet ik zeggen FUPC? maar klakkeloos accepteren. Sta er heel anders in en zal de Next ook nooit willen hebben.

Want knoeien knutselen mag hoor... en ik gun eenieder de MBXL of zijn NEXT maar dan wel in een open markt. Dat iemand mij voor gek verklaard dat ik meer dan 500 Euro uit wil geven voor een STB is prima maar laat mij die keuze dan mag een ander voor de Ziggo variant gaan als hij dat wil. Nu kom je bijvoorbeeld op de update aan het wachten wat er volgens mij wel gaat komen maar er zijn veel meer zaken waar ik me niet mee eens ben dan dat er straks wellicht wel voor de Next gebruikers goed beeld zal zijn. De vrije decoder keuze daar gaat het mij om en dan mogen jullie roemen over de Next zoveel je wilt en dat claimen ie beter is dan alle decoders die op de markt zijn ... mag allemaal maar laat mij mijn keuze ook. Uiteraard ga ik zo,n box niet aanschaffen om er SD mee te kijken of een paar zendertjes in HD kwaliteit.

Weet nu al dat er mensen hier dit het beleid van Liberty global gaan verdedigen en ik besef ook dat we het hierop nooit eens zullen worden. Van mij mag de kabel open gaan zo snel mogelijk we zullen zien wat dat dan gaat brengen. Reakties als: "Dan ga je toch naar KPN en Co" kan ik ook niets mee..Daar gaat het nu niet om, maar ik denk wel dat ik met mij tekst hierboven duidelijk gemaakt heb zoals ik het zie.
Wil geen next,geen cloud ,geen Ziggo go App maar gewoon mij eigen"peperdure" STB met de"ouderwetse" HDD erin. Heb ik problemen dan hoeft Ziggo mij uiteraard niet te helpen maar heb ik ook niet nodig.
De FZiggo klanten( sommigen hebben nog 5 SC,s zonder extra te dokken) houden zich nu rustig, en een gedeelte vind het prima om de standaard mediabox als stofhapper in de kast in te zetten maar ook zij weten heel goed dat het masterplan van de club Liberty( voor de grootaandeelhouders) is.

Overigens denk ik wel dat het probleem met het beeld bij voldoende druk opgelost gaat worden. Ik zie toch wat topics op de Ziggo community. Die moeten jullie blijven voeden en jullie bezwaren kenbaar maken. Op dat forum staat het open en bloot zou er ook voor zorgen dat het topic bovenaan de lijst blijft staan..dat zet druk en dat heeft Ziggo ook dringend nodig niet alleen op het gebied van de Next.
Veel succes dan maar weer met wachten op de volgende update...
 
Laatst bewerkt:

pietrucci

Forum Gebruiker
Lid geworden
10 mei 2009
Berichten
62

twigger

Forum Gebruiker
Lid geworden
7 feb 2008
Berichten
2.036
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
En er werd c.a een jaar geleden al gezegd dat het in onderzoek is, ik heb een pb waarin dat mij werd verteld. Dat schiet dus lekker op!
 
Laatst bewerkt:

p750mmx

Forum Gebruiker
Lid geworden
10 dec 2008
Berichten
174
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
@Pietlut heeft wat mij betreft een heel aardig punt v.w.b. fUPC en fZiggo. Als ik "gedwongen" in eerste groep terecht was gekomen dan had ik Ziggo als provider allang de laan uitgestuurd. Nu heb ik de vrijheid voor een eigen decoder en kan ik deze zelfs prima naast de Next gebruiken. De ene als het gaat over het maximale aan Ziggo beeldkwaliteit en lokale opslag (waar ik mee kan doen wat ik wil), de andere als het gaat om gebruiksgemak v.w.b. de ZiggoGo mogelijkheden.

Dus ja, als oud fZiggo gebruiker met daarnaast nog 4 geactiveerde Smartcards op naam, heb ik niet zo'n hele grote reden om te klagen nu.
 

twigger

Forum Gebruiker
Lid geworden
7 feb 2008
Berichten
2.036
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Ach ja volgens michel28 zijn er ook maar 4 mensen die klagen over de slechte beeldkwaliteit. ;)
Is hij zeker ook met tellen afgehaakt.
 
Laatst bewerkt:

The Fons

Forum Gebruiker
Lid geworden
14 dec 2017
Berichten
98
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fZiggo
en nu nog in begrijpelijk Nederlands, ben na 2 zinnen afgehaakt pffff
Misschien je lagere schoolgeld terug gaan vragen. Vindt het een duidelijk verhaal, ja er staan wat foutjes in, so what, zijn verhaal is duidelijk.