• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis en bezoek deze site voortaan reclame vrij!

Basisstation Dect telefoon


Jacky80

Forum Gebruiker
Lid geworden
1 aug 2019
Berichten
9
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Wil graag een los basisstation bij mijn modem Ziggo TC7210.Z in de meterkast met twee losse handsets, waar moet ik bij aankoop en aansluiten basisstation op letten ?
 
Laatst bewerkt:

piente

Product Tester
Lid geworden
6 okt 2008
Berichten
2.606
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Kijk even naar dit draadje.



Meer over dect toestellen staat hier

 
Laatst bewerkt:
Topicstarter
Topicstarter
J

Jacky80

Forum Gebruiker
Lid geworden
1 aug 2019
Berichten
9
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Wat ik eigenlijk wil is een los basisstation ( zonder telefoon dus) in de meterkast aansluiten op mijn Technocolor TC 7210 modem en dat ik 2 losse handsets bij elk willekeurig 220 stopcontact in huis neer kan zetten. Dus het losse basis station moet wel een VOIP aansluiting hebben. Nu heb ik in de meterkast een gigaset basis 1met telefoon, met een kabeltje aan het modem zitten en toestel 2 staat in de kamer. Als ik het basis station 1 in de kamer wil moet ik eerst een lange kabel van mijn modem naar de kamer zien te krijgen, vandaar dat ik een ontvangst station wil in de meterkast.
 

piente

Product Tester
Lid geworden
6 okt 2008
Berichten
2.606
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Dat is ook hetgeen ik gebruik. Een basisstation met een antwoordapparaat. En een losse oplader waarin de telefoon opgeladen kan worden. Degene die ik heb is deze Gigaset SL400

Vergelijkbaar met deze.


Het zwarte 4kante kastje is het antwoordapparaat cq. je deel wat in de meterkast kan staan.

Meldingen van het antwoordapparaat zie je alleen op je handset. Vanaf de handset kun je alles bedienen. Telefoonlijst gebruiken. Enz. te importeren vanuit outlook bijv.
 
Laatst bewerkt:
Topicstarter
Topicstarter
J

Jacky80

Forum Gebruiker
Lid geworden
1 aug 2019
Berichten
9
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Bedankt voor je reactie Piente. Ik heb een keus gemaakt, wil alleen nog weten of dit gaat lukken. Het is Gigaset basisstation N300A zwart met 2 x handset Gigaset C530.
 

piente

Product Tester
Lid geworden
6 okt 2008
Berichten
2.606
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Het is wel het idee zoals ik dit beschrijf. Gezien mijn ervaring met degene die ik heb zal dit best gaan lukken.
 

retep_

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 nov 2009
Berichten
716
Ziggo
Televisie
Gebied
fZiggo
Bedankt voor je reactie Piente. Ik heb een keus gemaakt, wil alleen nog weten of dit gaat lukken. Het is Gigaset basisstation N300A zwart met 2 x handset Gigaset C530.

hoe wil je gaan bellen via Ziggo ? of via een andere (SIP) provider, die n300a is als ik het goed lees een apparaat waarmee je via SIP kunt bellen, zo werkt Ziggo niet.

als je via Ziggo wilt bellen zou ik niet allemaal lossen toestellen kopen maar een set van 3 waarbij je 1 toestel ergens (ongebruikt) in een kast legt en die 2 overige gebruikt. is stuk goedkoper dat losse toestellen en mocht er een kapot gaan wel je altijd nog een reserve.
 

piente

Product Tester
Lid geworden
6 okt 2008
Berichten
2.606
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
de nieuwe voor de onderstaande reactie
 
Laatst bewerkt:
Topicstarter
Topicstarter
J

Jacky80

Forum Gebruiker
Lid geworden
1 aug 2019
Berichten
9
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Heb een keus gemaakt : 1x basisstation Gigaset N300IP ( in de meterkast aangesloten op de telefoon aansluiting van het Technicolor modem van Ziggo ) en 2x Gigaset handset telefoons C530. Het heeft me wel wat moeite gekost om het te installeren. Probleem was om het juiste basisstation te vinden op de telefoons. Heb hem niet op het internet aangesloten want dat hoefde voor mij niet. Alles werkt nu prima en makkelijk in gebruik.