• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je nu gratis om zelf berichten te kunnen plaatsen!

Automatisch opstarten via PC


Henryride

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 jun 2019
Berichten
2
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
?
Hallo, ik ben opzoek naar een methode om een Ziggo kanaal automatisch af te spelen als ik mijn computer opstart. Nu heb ik de Ziggo go app op automatisch opstarten staan als windows opstart maar ik moet alsnog een kanaal kiezen.

Mvg,
Henry
 

Dynabite

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 mrt 2013
Berichten
656
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Laatst bewerkt:

piente

Product Tester
Lid geworden
6 okt 2008
Berichten
6.886
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
krijg je dit Dynabyte
Schermafdruk 2019-06-16 19.12.36.png
 

Dynabite

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 mrt 2013
Berichten
656
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Dat was ook maar gewoon een voorbeeld van mijn situatie. Je moet gewoon de url proberen die je ziet wanneer je een bepaalde zender hebt opstaan. Kans dat die url steeds verandert is natuurlijk aanwezig en dan werkt het uiteraard maar tijdelijk.
 
Laatst bewerkt:

piente

Product Tester
Lid geworden
6 okt 2008
Berichten
6.886
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Snap ik. En als ik dit zelf doe en op een andere browser zet krijg je ook 404. Een link kopiëren waar ik naar keek.

Maar naar mijn idee kun je dan beter een tv naast je pc gebruiken. Werkt veel beter ;)
 

Dynabite

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 mrt 2013
Berichten
656
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Die url van jou klopt ook niet. Achter die url moet #action=watch staan.

Maar bij het testen zit je heel gauw aan die 3 maximaal streams, die een tijdje actief blijven (ook al log je weer uit), dus probeer het later nog eens met #action=watch achter die url.

In principe werkt het volgens mij.
 
Laatst bewerkt:

piente

Product Tester
Lid geworden
6 okt 2008
Berichten
6.886
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Dat stukje met #action=watch kwam niet in beeld met het screenshot. Dan had ik mijn browser breder moeten zetten. Ik probeer het net nog op de iPad en daar krijg ik wel het totale beeld te zien van alle actuele programma’s.
 

Dynabite

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 mrt 2013
Berichten
656
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Ik krijg dat obo in de url niet, maar op het het moment kan ik geen enkel programma starten, ook niet via https://www.ziggogo.tv/nl/tv/tv-kijken.html

Misschien is er ook wel een storing.

Ik kijk trouwens met Avant Browser met de firefox engine
 

piente

Product Tester
Lid geworden
6 okt 2008
Berichten
6.886
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
De eerste url werkt wel op de iPad maar weer niet in firefox op de pc.