• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis en bezoek deze site voortaan reclame vrij!

Aparte inlogcodes ZiggoGo?


jdcm

Forum Gebruiker
Lid geworden
17 mrt 2021
Berichten
1
Ha Ha dus wel degelijk een lek.
Iedere gebruiker kan bij de instellingen van zijn device de wachtwoorden opvragen als je de inlog hebt van Windows. Ik ben ook wel eens een wachtwoord kwijt. Dan kijk ik dus op mijn smartphone bij instellingen wachtwoorden beheer. Met mijn windows wachtwoord kan ik dus overal bij. Want iedere app op mijn telefoon is wel beveiligd met een wachtwoord. Alleen weet je dat niet omdat men meestal ook de telefoon beveiligd heeft met een pin of vingerafdruk. Dus de telefoon weet al dat de juiste persoon op het apparaat zit.
Ik vindt het raar dat er niet meer gebruikers aan te maken zijn. Ik zou mijn kinderen nooit mijn inlog van Ziggo geven. Voor je het weet heb je een compleet abonnement waar je de hoofdprijs voor betaalt.
 

Parel

Forum Gebruiker
Lid geworden
17 mei 2008
Berichten
732
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
En dan is er een gast die nooit over wat dan ook op computergebied nadenkt, kortom een volslagen digibeet. Heeft overigens niets met intelligentie te maken, je komt ze overal tegen. En zo iemand verstrekt onnadenkend z'n wachtwoord aan z'n buurman. En op "Mijn Ziggo" reageert hij/zij met: "Nooit van gehoord", of "waarvoor was dit ook al weer?". Kortom, als dat het motief zou zijn dan helpt dat beslist niet altijd.

Althans, ik ga er van uit dat je "Mijn Ziggo" ook op een vreemde computer elders kan gebruiken. Of is dat niet zo?
Ja maar waarschijnlijk zal die man zijn bankpas en pincode ook aan de buurman geven en vragen of hij even 1000 euro voor hem wil gaan pinnen?
 

Dinnis66

Forum Gebruiker
Lid geworden
20 sep 2019
Berichten
23
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Ik vind dat jij teveel denkt over dingen die niet mogen
En je doet dat met meer vragen bij verschillende onderwerpen hier op het forum