AMC en andere zenders stoppen in Nederland.

Waarom een gemiste kans? Waarom? Vertel het eens. Objectief hè... niet zoals het in het eigen straatje het beste past. Die zenders worden toch niet toegevoegd en dat het FTA op de schotel is, betekent niet dat het zo maar even doorgeveven mag worden op de Nederlandse kabel.

En daarnaast... als Ziggo dan toch reageert voldoet dat antwoord waarschijnlijk (ik weet het wel zeker) ook totaal niet aan de verwachtingen, dus dan kan je beter niet reageren toch? :)
 
Ehm.... wie zijn "iedereen"? En waarom zou Ziggo met een toverstokje moeten werken? Wij hebben ze hier op het forum toch al geholpen met suggesties maar tot nu toe geen enkele reactie van Ziggo mogen ontvangen. Gemiste kans voor Ziggo.

Ongeveer de helft van de zenders die op dit wenslijsten staan, zijn niet voor de Nederlandse markt beschikbaar. En dus kunnen/mogen niet door Ziggo aan klanten aangeboden worden. Tevens staan op dit lijstje enkele zenders die een Britse uitzendlicentie gebruike. Distributeurs in Europa zullen deze zenders niet gaan toevoegen tot er definitieve duidelijkheid is over de vorm van de Brexit.

En ja, waarom verdwijnen zenders? Omdat sommige contentaanbieders geen meerjarige distributieovereenkomsten met distributeurs willen aangaan met in het achterhoofd de komst van eigen OTT-streamingdiensten. Dit is onder meer bij Disney en Discovery het geval.
 
Nu beledig je omnivoren.

Goedzo, dat maar zoveel mogelijk kneuzen zich beledigd mogen voelen. Dan voel ik me eigen weer wat beter. >:D

Nee serieus, waar gaat het hier over? Creative reageert op een post van raymondVL, dat sommige dit als vijandig beschouwen is je eigen keus. Het is juist goed dat er zo direct mogelijk gecommuniceerd wordt.

En waarom zou Ziggo officieel moeten reageren op 1 of andere poll op een gebruikersforum? Wie zegt dat dit forum representatief is voor wat Ziggo klanten willen, er zijn amper 200 reacties. Ik denk dat Ziggo zijn eigen methode van peilen heeft en bovendien schijt heeft aan een paar zeurpieten op een forum. Dat wil overigens niet zeggen dat er niet zo nu en dan een goede suggestie tussen kan zitten. En dan maar hopen dat een overijverige Ziggo medewerker meeleest en dit binnen het bedrijf ter sprake brengt.
 
@Jarco Kriek Klopt, Dplay is onlangs van start gegaan in Nederland.
Daarmee kan je de zenders TLC/Discovery en ID LIVE kijken + een best groot On Demand aanbod gebruiken + een replay systeem.. tot 7 dagen terug kijken.
Helaas nog geen apple tv 4 app, maar wel een android/ios app en kijken via de site is ook mogelijk.
site; https://dplay.nl/
 
En hoeveel ga je daar in totaal voor betalen sample?. Reken dat maar is uit en zeg mij eerlijk of je goedkoper uit bent als je een beetje van alles kijkt.
 
Eens met @terrestrial

3 zenders voor 4 euro! Bijna iedereen kijkt wel naar gemiddeld 15 zenders, dus ben je met bv ZiggoGo bijna altijd beter uit.
 
Terug
Bovenaan