AMC en andere zenders stoppen in Nederland.

Het is - naar mijn bescheiden mening en zonder iemand aan te vallen - ook alleen maar 'zeiken' en 'provoceren'...

Jij doet dat altijd, jij wacht tot iemand wat post em gaat dan meteen die persoon afzeiken en provoceren, trollen etc. Iets anders doe je niet, je zit 24/7 te wachten tot iemand iets post om vervolgens negatief te doe, af te zeikeken en provoceren.
 
VodafoneZiggo moet een duur contract sluiten met Sky. Waarin na Brexit, Sky ZiggoSport mag doorgeven en Ziggo SkySports, exclusief alleen door Ziggo en Sky.
 
@OnlineGamer Dan moet Sky eerst de uitzendrechten ervoor verkrijgen... en dus ook voor F1... wat niet kan ;-)
Daarnaast zie ik Sky dat niet doen... zie je het al voor je bij de aandeelhoudersvergadering? 'Let wel; we kunnen geen maximale winsten behalen.. wel mogelijke verliezen'.... dan wordt de CEO diezelfde dag nog ontslagen...
 
VodafoneZiggo moet een duur contract sluiten met Sky. Waarin na Brexit, Sky ZiggoSport mag doorgeven en Ziggo SkySports, exclusief alleen door Ziggo en Sky.

Dat is toch helemaal niet realistisch.. SkySports kan helemaal niet op de Nederlandse markt, het gros van de licenties ligt al bij Discovery, Fox Sports, Ziggo Sport, NOS, Talpa en anderen. Als Sky op de Nederlandse markt zou willen, zullen zij voor al hun bestaande VK licenties ook de Nederlandse licentie binnen moeten halen óf op zwart gaan wanneer dat niet mogelijk is. Dat is een ondenkbare situatie. Sport is juist bij uitstek niet geschikt voor ‘import’.
 
@Sample Weet ik, maar wat Ziggo nu doet is een zender verwijderen. Dat TRT 1 zich op Turkije richt is logisch als binnenlandse omroep, wij hebben ook -samen met Vlaanderen- een omroep voor buiten Nederland nl. BVN TV. Er zijn ook andere mogelijkheden zoals het vervangen van TRT 1 voor TRT Spor of TRT Haber. Beide zenders mogen in Nederland doorgegeven worden, het bewijs zie je dat KPN beide zenders doorgeeft in hun Turks pakket.
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan