AMC en andere zenders stoppen in Nederland.

Wat is premium bij TV dan? Ik ken geen premium zenders hoor. Wel betaalde zenderpakketten, maar die zijn in geen geval premium.
Ik zit er niet lekkerder door op een bank bijvoorbeeld. Iets waar premium wel voor zou moeten zorgen. Misschien verschillende opvatting over premium?

Ben je nu al vergeten dat Ziggo, totdat het samenging met UPC. Film1, Sport1 en HBO. Premium kanalen/pakketten noemde?

Maarja Pietlut begint ook steeds over PO wat Primair onderwijs betekent en dus niks met Ziggo te maken heeft.
 
UPC kan (of beter gezegd, kon) noemen wat het wil... of neem jij alles zo maar aan? Dan werkt de marketing dus bij jou. Maar er was een verzoek van johnny... en hou eens op met dat gezeik over PO. Men is wel heel stupide als men daar geen Publieke Omroep van kan maken en alleen maar zeikt om het zeiken... 2 namen, 1 persoon misschien.

Anyway, de zender is toch al gestopt met uitzenden?

:>
 
Laatst bewerkt:
Zonder Google heb ik gevonden: Travel Channel, Fine Living en Food Network per eind januari.
 
Per 1 februari 2019
Vier zenders stoppen

Een Turkse zender verdwijnt ook.
De zender wordt vervangen door een bestaande zender TRT Türk, dus ook TRT-1 gaat eraf.
 
Vreemde actie om TRT Türk er dubbel op te gaan zetten. TRT Spor of TRT Haber (nieuws) kunnen er zo op. Beide zenders worden bij de KPN in het Turks pakket doorgegeven en zijn allebei ook ongecodeerd te ontvangen op de Eutelsat 7 graden oost, zelfs in HD.
image.jpg
 
Laatst bewerkt:
Wat schieten we daar mee op dan? Behalve dan mensen eerder een duurder pakket moeten nemen om een paar zenders te kunnen zien. Dan gaat men eerder klagen en terecht.

Dat klagen is onterecht, jullie met jullie goedkoopste pakket willen altijd voor een dubbeltje op de eerste rang. Dus dat pakket moet maar gewoon gestript worden
 
Dat klagen is onterecht, jullie met jullie goedkoopste pakket willen altijd voor een dubbeltje op de eerste rang. Dus dat pakket moet maar gewoon gestript worden

Wat is dat voor vreemde gedachte? Allereerst jullie? Welke jullie want ik heb geen goedkoopste pakket en hoezo dubbeltje eerste rang en zelfs al zou dat zo zijn, moeten mensen toch zelf weten. Ik zie jou alleen telkens je boodschap herhalen maar je legt niet uit wat we er mee opschieten als een pakket gestript gaat worden.
 
Terug
Bovenaan