Alternatief mediabox next

De VU+ schrijft opnames ook weg in het .ts formaat. Kans is groot dat hij de harde schijf direct herkent. Ik zou voor de zekerheid de bestanden die je wilt bewaren kopiëren naar je pc/laptop. Je kan dat sowieso via ftp doen op je eigen netwerk.
 
Bedankt duidelijk! Ik had t al gevraagd aan de leverancier om mijn schijfje aan hun op te sturen dat zij dan daar in een Vu speler proberen ,
maar ze doen dat niet.
Groet Peter
 
Gewoon een Vu+ speler kopen toch..
Waarom twijfelen.
Als je plug en play wilt ok wellicht dat je er even in moet verdiepen maar dat hoeft geen probleem te zijn.
 
De leverancier CArdwriter raadde het af het was meer voor hobbyisten en kon ook geen zekerheid geven over Ziggo. ALLEMAAL bedankt maar toch maar geen Vu
 
De leverancier CArdwriter raadde het af het was meer voor hobbyisten en kon ook geen zekerheid geven over Ziggo. ALLEMAAL bedankt maar toch maar geen Vu
Tsja die wil zich indekken want zo,n leverancier heeft uiteraard geen tijd om ondersteuning te geven.
Als hij bepaalde dingen toe gaat zeggen en je krijgt het niet werkend( gaat echt wel lukken) dan moet deze wellicht met een boze klant gaan rekenen dus raad deze het liever af.
En ik vindt dat Cardwriter dit in deze ook juist doet..het is meer voor hobbyisten..als je dat niet wilt beter niet ervoor gaan.
Beter dan niet verkopen dan een ontevreden klant...gewoon eerlijk naar jou toe gecommuniceerd zoals het hoort.
Als je het uitzoeken te veel is kan je inderdaad beter voor een andere box gaan daarin heeft de verkoper helemaal gelijk in.




Wellicht eens bepaalde fora,s bezoeken? Misschien daar je vragen eens stellen dat kan jou echt wel verder helpen..
Je krijgt zo,n Vu+ gewoon werkend met Ziggo maar plug en play mag je niet gaan verwachten.

Succes ermee.
 
Laatst bewerkt:
Misschien een idee om een VU+ speler via marktplaats goedkoop op de kop te tikken. Als het bevalt dan kan je altijd nog een nieuwe duurdere variant aanschaffen.
 
Terug
Bovenaan