• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis en bezoek deze site voortaan reclame vrij!

Alternatief mediabox next


RGZ

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 feb 2015
Berichten
10
Ik ben vanaf het begin klant bij Ziggo. Over de kwaliteit heb ik niets te klagen. Internet start en tv start met movies en series xl, fox sports en ziggo sport totaal (ben nu eenmaal voetballiefhebber). Werkt allemaal prima. Betaal 83 euro per maand. Ik heb echter een nieuwe oled 4k tv gekocht, waarmee ik via een oude Cisco box 8485 tv kijk. Tijd voor iets nieuws zou je zeggen, zoals de Mediabox Next. Deze is echter alleen met weer een verhoging van abonnement(geld) te krijgen. Ik wil echter alleen een ander box (4k) Los aanschaffen is volgens ziggo niet mogelijk. Weet iemand een alternatief? Bvd
 

Rikhad

Forum Gebruiker
Lid geworden
20 dec 2019
Berichten
142
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Het alternatief is om te wachten tot de ZiggoNext weer voor jouw abonnement verkrijgbaar is. Net zoals in het begin van de Ziggo Next box.
 
Topicstarter
Topicstarter
R

RGZ

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 feb 2015
Berichten
10
Bedankt voor je snelle reactie. Is het dus zo, dat ik eigenlijk gewoon te laat ben geweest met het vragen naar een andere box? Vind dit dan wel heel kwalijk, omdat ik al zoveel betaal en al klant ben vanaf het begin. Nieuwe klanten krijgen allerlei kortingen, terwijl voor trouwe klanten niets wordt gedaan, behalve abonnementsverhogingen dan. Die horizon box is me wel aangeboden, maar daar hoor ik alleen horrorverhalen over.
 

Rikhad

Forum Gebruiker
Lid geworden
20 dec 2019
Berichten
142
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Inderdaad te laat, in het begin kon je als bestaande klant een Nextbox + 2e Nextbox bestellen bij een Ziggo Complete abonnement. En ja de Horizonbox is inderdaad niet ideaal.
 

elvagabundo

Forum Gebruiker
Lid geworden
28 mei 2010
Berichten
340
Inderdaad... toch al even dat Ziggo alleen nog maar met eigen boxen werkt. Ja, als je nog ergens een box kunt aanschaffen of hebt liggen kun je de kaart gewoon omzetten van je cisco. Maar als je een nieuwe optie wil is het bij het start abonnement een humax (zonder opname) of ci+, en bij uitgebreider een horizon of next.

Qua bedrag...je kunt altijd kijken of de opzeggingsafdeling een tijdelijke korting wil bieden. Maar aan de prijzen voor start/compleet/max gaan ze niet veranderen, dat betaalt iedereen.

Zover ik weet zijn er inderdaad ook geen losse 4k boxen, maar ik heb zelf in 'upc'gebied abonnement dus weet niet precies hoe het nou met koopboxen zit. Weet wel dat je als je een geactiveerde kaart hebt deze op andere boxen kunt gebruiken, maar hoe het zit met beschikbaarheid...geen idee. Gaat in ieder geval niet via Ziggo, maar misschien weten anderen meer?
 

Franz

Forum Gebruiker
Lid geworden
4 sep 2008
Berichten
1.707
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Zoveel is er niet te zien op de Next in 4K, ook niet op movies en series xl.
En ik betwijfel of de HD kwaliteit van de Next beter is dan de Cisco.
Enige voordeel is natuurlijk wel dat de Next lekker snel is, vooral on demand.
 

Henrik52

Forum Gebruiker
Lid geworden
6 mrt 2020
Berichten
14
Ik ben vanaf het begin klant bij Ziggo. Over de kwaliteit heb ik niets te klagen. Internet start en tv start met movies en series xl, fox sports en ziggo sport totaal (ben nu eenmaal voetballiefhebber). Werkt allemaal prima. Betaal 83 euro per maand. Ik heb echter een nieuwe oled 4k tv gekocht, waarmee ik via een oude Cisco box 8485 tv kijk. Tijd voor iets nieuws zou je zeggen, zoals de mediabox next. Deze is echter alleen met weer een verhoging van abonnement(geld) te krijgen. Ik wil echter alleen een ander box (4k) Los aanschaffen is volgens ziggo niet mogelijk. Weet iemand een alternatief? Bvd
Als je zelf je pakket samensteld b.v internet start plus tv max is inclusief movies en series xl inclusief media box next is 72.90 per maand. Heb je toevallig een mobiel abonnement bij Vodafone of Hollands nieuwe dan kun je volgens mij b.v gratis het sport pakket van ziggo 6 sportzenders daarbij krijgen.
 

marans

Forum Gebruiker
Lid geworden
27 jun 2011
Berichten
1.224
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
kijk eens naar een vrije 4K Linux-ontvanger. of een humax voor de gebruiksvriendelijkheid als 4K nog geen prioriteit heeft.
wil je daar wel van genieten, zet er dan een schoteltje bij op de astra1 positie. voor nog geen 100e ben je klaar. ontvanger zit al in je tv.
meeste 4k via 1 positie en meer dan je voorlopig via een provider zal zien.