• Welkom op het onafhankelijke Ziggo forum. Een forum voor en door klanten van Ziggo.
    Registreer je gratis en stel zelf een vraag of neem deel aan de discussies!

Algemene storingsmeldingen [deel 6]

Franz

Forum Gebruiker
Lid geworden
4 sep 2008
Berichten
1.759
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Ziggo te kennende heb je dat modem maandag, uiterlijk dinsdag al in huis, wat dat betreft zijn ze wel vlot. Succes!
 

Fvddungen

Forum Gebruiker
Lid geworden
17 dec 2019
Berichten
22
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Modem is vandaag gearriveerd. Gelijk aangesloten en het werkte in 1 keer. De oude modem had ik als bridge geconfigureerd met een eigen Asus router er achter. De Asus heb ik er tussen uit gelaten en laat het Ziggo modem gewoon al het werk doen. Wel even ssid en wachtwoord enzo aangepast, maar tot dusver geen problemen.
 

Dynabite

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 mrt 2013
Berichten
1.115
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Blijft natuurlijk de vraag of het aan de oude modem lag of je eigen router. Maar goed, fijn dat het weer goed werkt (tot dusver).
 

Fvddungen

Forum Gebruiker
Lid geworden
17 dec 2019
Berichten
22
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Tja, die vraag heb ik mezelf ook gesteld. Maar het interne netwerk werkte uitstekend en ik heb daar aardig wat aan hangen zowel bedraad als via wifi. Maar de dame van Ziggo servicedesk gaf al aan dat het modem slecht reageerde vanuit haar kant. Bij Ziggo hebben ze schijnbaar tooltjes om dat te kunnen meten. Maar goed, die cisco had ik al jaar of 15 ofzo en ik had al eerder om een nieuwe connectbox gevraagd, maar die zou ik pas krijgen als deze stuk zou gaan. En nu was het dan zover (en ik heb er zelf geen hand in gehad).

Overigens het ingestorte downloadsignaal kon ik alleen (tijdelijk) fixen door het ziggo modem te resetten. Dan ging het weer even goed, maar zodra ik weer te veel ging vragen van de download (spotify, netflix, gamen) zakte het weer als een baksteen in. Resetten van de Asus router loste dat probleem niet op. Verder was het Ziggo modem zaterdagavond helemaal de weg kwijt en zat die zichzelf constant te resetten, terwijl ik gewoon tv aan het kijken was en er geen pc ofzo aan stond.
 
Laatst bewerkt: