• Als geregisteerd lid krijg je toegang tot extra forums en halen we de reclame banners voor je weg, allemaal gratis!
    Registreer je direct en stel zelf een vraag of neem deel aan de discussies.

Afstandsbediening is niet meer te koppelen


Paul1965

Forum Gebruiker
Lid geworden
17 jun 2021
Berichten
6
Vandaag de mooie nieuwe afstandsbediening met voicecontrol binnen gekregen. Werkte fantastisch tot ik informatie van een programma opvroeg met voice command. Kon niet meer uit de info pagina komen. Heb dus de box uit en aan moeten zetten. Nu lukt het koppelen van de afstandsbediening niet meer. Ook niet met TV + 0. Ook de oude is niet meer te koppelen. De klantenservice kwam met een frontpaneel reset van de mediabox maar dat werkt ook niet. Wat nu? Voorlopig dus geen TV kijken.....
 

lobithbuddy

Forum Gebruiker
Lid geworden
24 jan 2005
Berichten
260
Internet
  1. Ziggo
Digitale Televisie
  1. Ziggo
Probeer even de ab te resetten: tv + << 15 sec vast houden. Daarna weer proberen te koppelen met tv + 0
 
Topicstarter
Topicstarter
P

Paul1965

Forum Gebruiker
Lid geworden
17 jun 2021
Berichten
6
Afstandsbediening resetten hielp helaas niet. Ik heb nu de mediabox (Horizon XL) de hele nacht van de stroom gehad. Met de schakelaar achterop dus. Dat hielp, in de ochtend kon ik de oude afstandsbediening weer koppelen. De nieuwe met voicecontrol gaat dan maar weer de la in. Gisteravond ook al een paar keer opnieuw opgestart met de aan-uit schakelaar maar toen hielp het niet. Een hele nacht uit scheelt blijkbaar wel.
Tegenwoordig staat de mediabox toch al 's-nachts uit. Met een verse restart elke morgen is hij stabieler en het scheelt ook stroom. Als hij altijd aan blijft heel veel last van vastlopers.
 
Topicstarter
Topicstarter
P

Paul1965

Forum Gebruiker
Lid geworden
17 jun 2021
Berichten
6
P.s. de oorzaak van deze vastloper was wel vreemd. Met voice control 'informatie' opgeroepen. Opvolger van de 'i' knop dus. Die kwam inderdaad op maar vervolgens was de koppeling met de afstandsbediening weg. Heb toen de box de eerste keer aan-en uit gezet maar kort uit en aan helpt blijkbaar niet. De software lijkt nog niet helemaal bug-vrij te zijn. Ik ga verder maar niet zeuren over de kwaliteit van de Horizon XL. Dat laat ik aan anderen over :)