ACM wil kabelnetwerk Ziggo openstellen voor providers

Status
Niet open voor verdere reacties.
Nee die vallen ook onder de giganten zijn via Telekinese vanuit de Himalaya naar de Ziggo dome geporteerd. En vanuit hen is nu ook beslist dat de prijzen oa volgend jaar omhoog gaan..
 
Het is niet ondenkbaar dat het kabelnetwerk van Ziggo pas in 2021 door toetreders gebruikt kan worden voor het leveren van diensten als tv en internet.

 
Dank voor de bijdrage..totaal tv kondigt aan dat het wel even kan duren. Maar gaat voorbij eraan dat het belangrijkste is dat er eindelijk een definitieve beslissing moet komen dat Ziggo verplicht wordt de kabel voor anderen open te stellen.
Dat het dan wat langer duurt ivm met overleg enz is tot daar aan toe maar het belangrijkste is het definitieve besluit.
Kerst ,oud op nieuw nu voorbij en het CBb heeft al tot twee maal aan toe liggen uitstellen nu vooraan aan het werk en neem een besluit!
 
En ja hoor wederom uitstel en weer uitstel..nu is het wachten tot ze in Februari weer uitstel gaan geven. Was er maar een orgaan die het Cbb(College Ben Bang van niet) kon dwingen om een besluit te nemen.
Weer geen duidelijkheid...op naar het Carnaval want een Carnaval it is dit College en dan kunnen ze weer uitstellen! Met de lange feestneus naar de klant uiteraard die zitten te wachten op duidelijkheid. Maar besluiten vellen zullen we het de komende tijd met deze club toch niet zien..en niemand die hen op de vingers tikt.

 
Laatst bewerkt:
Achter de schermen wordt vast gewerkt aan een uitspraak die voor alle partijen acceptabel is. Zoiets vergt nu eenmaal veel tijd.
 
:police: offtopic berichten opgeruimd. Dit is niet de plek om iemand keer op keer persoonlijk aan te vallen. Nu weten we het wel.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan