ACM wil kabelnetwerk Ziggo openstellen voor providers

Status
Niet open voor verdere reacties.
ze gaan inderdaad niet méér doen, ze doen nu al minder.
ik lees van de voorstanders ook nog steeds geen voorbeelden van wat er beter zou gaan worden.
 
misschien dat je een mening kunt onderbouwen met argumenten die anderen zou kunnen overtuigen?
het wordt namelijk duurder, minder keuze, ondoorzichtiger en mogelijk storingsgevoeliger (geen fabel maar in praktijk al bewezen en voorgekomen). ik kan niet één reden of voordeel bedenken die niet alleen logisch is voor de commerciële ondernemer (gedwongen je eigen bedrijf moeten openen voor een concurrent), als voor mij als klant.
Laat dan maar voorbeelden zien, je zegt dat het al bewezen is..
 
  • Leuk
Waarderingen: Sjah
je bedoelt de storingsgevoeligheid van meerdere coderingen op 1 frequentie? zomaar ééntje dan....
canaaldigitaal met de komst van tv vlaanderen. seca modules gingen op zwart omdat ze dezelfde coderingen niet uit elkaar konden houden.
portemonnee kon getrokken worden voor nieuwere modules.
 
Het feit dat Ziggo maar zeker ook KPN het totaal niet zien zitten dat de kabel wellicht weer open gaat is wat mij betreft al genoeg onderbouwing.
KPN maar ook Ziggo willen dat hun zogenaamde "concurrentie" volgens hun voorwaarden ,visie moet verlopen en dat zij wel even bepalen dat het goed zo is zoals het is en daar moet het CBb wat mij betreft een stokje voor steken.
Zonder voldoende druk moet het op het tempo en de manier verlopen zoals deze 2 het zien maar dat hadden ze wel graag gewild. Maar juist dat moet Niet gebeuren .
Eerst ligt KPN te leuren met glasvezel dan zetten ze in op koper en wordt de glasvezel op een zijspoor gezet en nu opeens moet er weer _op het KPN tempo _toch weer op glas ingezet worden.
Let wel KPN legt hier geen glas en waardeert ook het koper niet op en een eind verderop heeft men ook geweigerd om glasvezel te leggen omdat volgens hen de wijken te ver uiteen lagen.
Laat de kabel maar open gaan zodat er opeens zaken wel mogelijk zijn.
Het heeft als zo lang geduurd voordat het acm het licht zag laat nu het CBb maar eens met het vonnis komen.
Zoals ik al vaker gezegd heb er spelen wel meerdere factoren dan prijs alleen.
 
Laatst bewerkt:
@Pietlut Ik heb er wel geen bewijzen voor... maar ben er wel 100% van overtuigd dat de top directie van KPN Telecom en Ziggo B.V. met elkaar een deal hebben afgesproken; we gaan niet morrelen in elkaars vaarwater.
 
@Pietlut Ik heb er wel geen bewijzen voor... maar ben er wel 100% van overtuigd dat de top directie van KPN Telecom en Ziggo B.V. met elkaar een deal hebben afgesproken; we gaan niet morrelen in elkaars vaarwater.

KPN gaat Amsterdam verglazen, wat nu 98% van Ziggo is, dus hoezo niet in elkaars vaarwater?
 
Ben het wel met Sjah en Sample eens. Zeker ze kunnen ergens glas gaan leggen maar de 2 giganten zullen wel even bepalen wat "concurrentie"is ..volgens de Ziggo,KPN normen. En uiteraard moet het ook allemaal verlopen met het Tempo zoals KPN het wilt.

Dat o.a KPN er absoluut niet blij mee is doet mij juist een vreugde sprong maken als de kabel open gaat.
Dan zal er bij de Club KPN opeens wel zaken mogelijk zijn die in deze situatie( volgens KPN, Ziggo) absoluut onmogelijk zijn. De op de lauweren rusten/kop in het zand strategie naar het vuur aan de schenen omslag. Naar de, ik heb er nu geen zin in, houding naar ,ik zal wel moeten, instelling.

Laat de beslissing nu maar snel komen.
 
Laatst bewerkt:
En als het de twee giganten niet zijn, dan is het wel de zevenkoppige raad van intergalactische hagedissen die ergens hoog in de Himalaya zetelt.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan