ACM wil kabelnetwerk Ziggo openstellen voor providers

Status
Niet open voor verdere reacties.
ja dat noem ik falen. een goede beoordeling doe je als toezichthouder voor dat je toestemming geeft voor een fusie.
daar ben je toch juist voor in het leven geroepen? niet om achteraf nog met extra regelgeving te komen om een "fout" te maskeren.
 
De ACM kan door een rechter teruggefloten worden..en na het samensmelten van UPC, Ziggo en Vodaphone ontstond een compleet nieuwe situatie die opnieuw door de ACM is beoordeeld met het openstellen van de kabel tot gevolg. De ACM doet waarvoor hij opgericht is..noem dat maar falen

Vodaphone bestaat niet altans niet in Nederland en nooit bestaan in Nederland.
Iets dat niet bestaat kan niet fuseren met Ziggo.
 
@Tv-Kijker, dat is een ijzersterk argument van je. Net doen of Ziggo niet met een ander bedrijf is gefuseerd. En ja, schrijffouten worden er gemaakt in de echte wereld.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Vodaphone bestaat niet altans niet in Nederland en nooit bestaan in Nederland.
Iets dat niet bestaat kan niet fuseren met Ziggo.
Doorgaans is reageren met opmerkingen over kleine schrijffoutjes vrij zinloos, in dit geval voegt het nog niets toe ook nog. Maar het aardige is dat je bericht zelf ook niet helemaal foutloos is. Ik kan het niet laten om dat even op te merken, ook al is het ook niet inhoudelijk een bijdrage, want die heb ik gewoon niet.
 
Hoe lang moeten we nog de klunzen van het CBb wachten tot ze eindelijk met een beslissing komen dat de kabel open gaat?
Iedere keer zijn ze weer aan het uitstellen. Het wordt hoog tijd dat ze eens de knoop doorhakken.
Telkens maar weer op de lange baan schuiven er zijn genoeg mensen die eindelijk eens willen weten waar ze aan toe zijn.
Voor mij is het nog altijd maar 1 partij waar ik terecht kan voor snel internet en dat is Ziggo. KPN doet niets en die vinden het wel prima zo aan het upgraden van het koper denken ze hier totaal niet.
KPN is er ook niet blij mee als de kabel open gaat..een teken aan de wand dat het Cbb voor het openstellen moet gaan kiezen.

Laat hen dan nu eindelijk de keuze maken! Of gaan ze het nu weer naar Januari of nog later uitstellen? Ik zie ze in staat het tot 2022 te laten duren..niet te geloven dat het nu weer op deze manier gaat.
 
Laatst bewerkt:
Precies ze blijven maar uitstellen. Keer op keer. En voor ons blijft de situatie zoals het is en KPN voelt geen druk om bepaalde zaken drastisch aan te pakken. Sterker nog ik weet dat ze hier in de buurt in bepaalde wijken hebben geweigerd om glasvezel te gaan leggen omdat daar deze wijken volgens hen te ver uiteen lagen. Hier leggen ze zowel geen glasvezel en het koper krijgt geen upgrade.
Om moedeloos van te worden men had het project glasvezel nooit aan KPN moeten verkopen. Het moet niet meer gaan volgens de maniertjes wat KPN goed uitkomt maar er moet druk komen dan kan er opeens wel iets..

Eindelijk zag het ACM het licht( na eerst in de praatjes van KPN getrapt te zijn) en wederom ging de club Ziggo naar de rechter dat was ook wel weer van hen te verwachten. Maar nu is het tijd dat klanten weten waar ze aan toe zijn en of het Cbb werkelijk weer zo,n domme beslissing gaat maken om de kabel dicht te laten.
Mochten ze toch voor Ziggo beslissing zal ik zeker ook niet nalaten om het Cbb te laten weten hoe ik hierover denk en niet schromen om mijn ongenoegen te uiten. Het zal ze niks interesseren maar goed ik zal het zeker doen en zal de strijd ook nooit staken. Zo kan het gewoon niet langer meer. We zitten hier met een upload van0,6 Mb en een dowload van 10 .Wil je meer is er enkel Ziggo. Ik weet dat er mensen hier zijn die het totaal niet met me eens zijn, dat mag maar dan verschillen we gewoon van mening.

Laat de beslissing dan maar snel komen want ik heb het wel gehad met deze situatie en wil graag weten waar ik aan toe ben. En daar ben ik niet de enige in.
 
Laatst bewerkt:
Dat zou voor mij super zijn want die draak van Connectbox is het slechtste wat ik ooit heb gezien.
 
gaat zo bie zo in 2020 nog niet gebeuren, helaas
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan