ACM wil kabelnetwerk Ziggo openstellen voor providers

Status
Niet open voor verdere reacties.
tja. dit is wel een voorstel van Ziggo, andere kunnen nu aangeven dat ze het te duur vinden, dat ze alleen tv willen (kunnen) leveren, wordt vervolgt dus.

@terrestrial Aangezien Ziggo de analoge kabel doorknipt is enkel TV officieel ook mogelijk... gewoon de zenders gesloten houden... simpel zat.

@sampie je bedoelt enkel internet ?
 
Even realistisch gezien, afgezien van mijn mening. ik denk niet dat er ook maar 1 concurrent komt. Als je naar de kosten kijkt wordt het zo moeilijk om ooit geld te verdienen..

Of het nu realistisch bekeken, je mening of je gedachten zijn, het is en blijft een voorspelling dat er geen concurrent komt. Vijftig % kans dat je goed gokt en 50% kans dat je de mist in gaat.
 
Al eerder heb ik gesteld dat derden, met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid, niet zullen investeren voordat de zaak bij de hoogst mogelijke rechter is behandeld en goedgekeurd.
Mocht dat namelijk niet gebeuren dan kan "men de rommel in de kliko gooien".

Kom je dus, met eender welk referentieaanbod dan ook, toch op die 50% kans.
 
Ik vraag mij echter af of die snelheden wel mogen inzake netneutraliteit... Ziggo gaat het immers verhogen,

Ja, dat mag goed heh. Heeft namelijk niks met net neutraliteit te maken.
Sowieso moet dit, dan kan Ziggo eigen klanten sneller internet bieden dan de concurrent en de conurrent zit vast aan deze pakketjes.
Zo hoort het, voor deze prijs had de snelheid voor concurrentie eigenlijk 10% lager moeten zijn.
 
Ziggo mag er alles in zetten, maar andere mogen en zullen daar op gaan reageren, en dan zal Ziggo aanpassingen moeten doen, het duurt nog wel even voordat het rond is.
 
Ziggo mag er alles in zetten, maar andere mogen en zullen daar op gaan reageren, en dan zal Ziggo aanpassingen moeten doen, het duurt nog wel even voordat het rond is.

Ziggo moet niks, VodafoneZiggo mag alles en derden hebben niks te eisen. Jij bent sowieso anti Ziggo. Je bent al je hele leven aan het klagen over Ziggo. Altijd negatief. Positieve mensen zijn voor een dichte kabel en tegen openstelling van de kabel zoals het hoort.
 
kan iemand mijn eens uitleggen waarom de kabel eigenlijk open moet voor derde ?
 
Vraag ik mij ook af, maar wie ben ik?
Ik denk dat de ACM dat, eens of helemaal niet eens duidelijk heeft verwoord in de openingspost.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan