Abonnement van Ziggo

reflex1967NL

Forum Gebruiker
Berichten
2.137
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
eigelijk is het raar je betaald waarvoor?? hoe het er staat bij Ziggo side
Internet Max en TV Max Next 89,50
Kabel TV - TV Standard -( gebruik ik niet) betaal ik voor
Mediabox Next
Movies and Series XL ( gebruik ik niet) betaal ik voor
Internet Max Safe Online -(gebruik ik niet elke dag spam)betaal ik voor
Bellen U aangeboden door Ziggo (gebruik ik niet ) betaal ik voor
Extra CI+ Module 2,00 euro
Volop Bellen 11,95

betaal dus 103,45 word tijd dat klant zelf ken bepalen
 
Lekker vaag allemaal, je gebruikt geen TV maar je hebt wel TV Max abonnement, dat kies je toch zelf? En je gebruikt de telefoon niet maar je hebt wel Volop Bellen??
 
Het gaat erom, wat ik begrijp uit zijn post, dat er dingen in het abonnement zitten waar TS geen gebruik van wil maken. Ik filter eruit dat TS liever een soort van "maatwerk" abonnement wil waarbij zelf aangegeven kan worden welke diensten wel en niet worden afgenomen.
 
Er is maatwerk genoeg, hij maakt geen gebruik van Movies&SeriesXL en heeft wel het Max abonnement. Wellicht weet hij niet dat je het goedkoopste TV abonnement kunt combineren met het snelste internetabonnement.

Verder is het natuurlijk logisch dat je betaalt voor kabel TV (betaal je overigens niet apart voor hoor, is gewoon verwerkt in de prijs) en telefonie als je überhaupt die aansluitingen wilt hebben. Je kunt niet zeggen "ik maak geen gebruik van de basis TV en telefonie aansluiting omdat ik daarvoor een uitgebreider abonnement heb." Als je een duurdere auto koopt moet je ook nog steeds de wielen betalen.

Verder ben ik het er wel mee eens dat het samenvoegen van de Extra Zenders en het HBO On Demand gedeelte in Movies&SeriesXL je beperkt in het samenstellen van je TV pakket.
 
Dan heb je inderdaad gelijk wel het uitgebreidste pakket te pakken. Als je Movies & Series niet gebruikt natuurlijk sowieso om te zetten... (zover ik weet?) - en ik vind zelf de de basissnelheden al mooi zat, betaal dan ook rond de helft. Maar dat is ieders keuze, en snap ook goed als mensen meer willen. Denk alleen niet dat er veel meer tussen opties komen want je hebt start, medium en max en dan in alle soorten te combineren en dan ook nog alles zonder en met telefonie als ik het zo zie... (en dan nog zakelijke opties, die weer verschillen).
 
Ik heb op de pagina's van Ziggo gekeken naar de diverse abonnementen en mogelijkheden. Er is mogelijkheid om een aansluiting op maat te maken. Er is een interactieve stappenplan die je kan volgen en invullen wat voor jou relevant is. Eventueel kun je dan nog opties uitschakelen (o.a. Movies & Series XL en bellen). Ik kom dan op een lager bedrag uit dan TS aangeeft.

Helaas blijft Basis TV altijd aan (dit zal nodig zijn om het interactieve deel te kunnen gebruiken), maar dat moet je zien als dat je vroeger op analoog meerdere tv's kon aansluiten zonder extra kosten. Heb je apparaten hebt met een eigen DVB-C ontvanger kun je dus alle Free-To-Cable (FTC) zenders gewoon kijken, zelfs als je geen abonnement hebt bij Ziggo. Alleen als de kabel in de kast is losgemaakt zal dat niet lukken.

Ik heb dit voor mijn eigen situatie een keer gedaan en wat blijkt: ik kan beter een maatwerk abonnement kan nemen i.p.v. het alles-in-1 pakket dat ik nu afneem. Enige "maar" in het verhaal is de prijs. Ik moet fors meer betalen voor minder diensten. Dat is vreemd en zou eigenlijk niet mogen als je minder afneemt. Het lijkt wel of het collectief juist de (lagere) prijs bepaalt.
 
Wil daarmee zeggen betaald voor dingen die je moet afnemen
tv wilt kijken moet je kaart of kastje nemen
gratis bellen wilt abonnement moet je standard bellen erbij nemen
snelle internet wilt hebben moet je Movies and Series XL Internet Max Safe Online erbij nemen
 
TV kijken kan ook rechtstreeks, zonder kaart of kastje, je kan dan alleen een bepaald aantal zenders ontvangen en een stuk of 4 in HD, de rest in SD.
Gratis bellen is natuurlijk niet gratis, uiteraard moet je dan een abonnement nemen. Je kunt ook alleen de telefoonaansluting voor 1 euro nemen voor inkomende gesprekken, uitgaande gesprekken doe je dan via je mobiele bundel. Zo doe ik het.
Voor sneller internet hoef je helemaal geen Movies XL erbij te nemen.
Safe online kost mij niks, zit in mijn abonnement. Is ook niet zo spannend. Je kunt zelf een (gratis) virusscanner installeren.
 
Wil daarmee zeggen betaald voor dingen die je moet afnemen
tv wilt kijken moet je kaart of kastje nemen
gratis bellen wilt abonnement moet je standard bellen erbij nemen
snelle internet wilt hebben moet je Movies and Series XL Internet Max Safe Online erbij nemen

Nu schrijf je toch echt onzin, zoals andere al aangeven, je kiest zelf voor het bijna duurste alles in 1 pakket, dat hoeft niet. Je kunt je pakket ook geheel zelf samenstellen.

 
Hetzelfde bij mijn krant. Mij interesseert voetbal niet, maar toch moet ik meebetalen met het voetbal nieuws, wat vaak meer dan de helft van het sportnieuws uitmaakt.

Of bij mijn verzekering: ik betaal premie voor zwangerschapsgymnastiek, maar gezien mijn geslacht, is het uitgesloten dat ik daar ooit gebruik van ga maken.
 
Terug
Bovenaan