Aansluiten digitale dvb-c radiotuner quantis

Zoiets bedoel je?
Dat is helemaal niet nodig, het is volgens mij gewoon een instelling in de Bose.
1626624032624.png
 
Dynabite
Achteraf bedankt voor jou antwoord dat ik enkel de coax van muur naar ontvanger nodig had.

Henk 1967
Vanmorgen een optische kabel gehaald bij de gamma,,en ja het werkt, jij ook bedankt want ik bleef maar aanmodderen met de rood witte tulp stekkers.

Wat heb ikzelf niet goed gedaan, ik bleef in het begin te lang zoeken met 2 ( meegeleverde) coax kabels en een tulp stekker die niet werkte.Op de achterzijde van de bose tuner versterker staat onder de tulp verbinding,,analoog dus dat had nooit gaan werken.

Achteraf gezien is het een simpel gebeuren, maar zo ziet iemand van beina 67 jaar dit niet in het begin van de aansluiting met de bijgeleverde
kabels, ikzelf ging er simpel vanuit dat alles wat geleverd wordt ook gebruikt moet worden.

Volgens mij had Ziggo mij ook de optie kunnen geven die dynabite al aangaf, dit tezamen met die van henk 67 had het probleem in 2 minuten opgelost geweest.
Rest mij dus jullie te bedanken.
Nu nog even opzoek naar witte coax kabels, zwarte staan niet zo mooi op een witte muur.
gr. bert
 
Fijn dat het werkt Bert, maar toch zou het volgens mij met die tulpstekkers ook moeten kunnen werken. Die Quantis stuurt het met tulp ook analoog uit, dus tulp (analoog Quantis) op tulp (analoog bose) zou gewoon moeten werken.

Wanneer je eens tijd over hebt, moet je toch eens proberen of het je het alsnog met tulp werkend kan krijgen. Koppel wel eerst de overige apparaten even los op de bose. Analoog op analoog zou toch moeten kunnen werken zou je zeggen. Zoals Henk al zei, misschien is het een instelling in de Bose die je eerst moet veranderen.

zie: screenshot Quantis

Screenshot 2021-07-19 at 13-48-43 Fu V 023 - gebruiksaanwijzingqe317_nl_fr pdf.png
 
Dynabite

Het heeft allemaal wel wat stress opgeleverd, en met alle begrip mag ik van mijn vrouw niets meer veranderen omdat het werkt.Ze was er na een week-end helemaal klaar mee,,ook nog wel te begrijpen natuurlijk.
Maar nogmaals jij en henk super bedankt, zonder jullie was ik misschien nog steeds aan het kl..ten.
 
Dynabite

Toen ik nog in de situtie zat dat weinig lukte en na bellen naar ziggo heb ik van de vriendelijke medewerker van ziggo ook de tip meegekregen om eens met bose contakt op te nemen, maar dat is ook weer niet echt makkelijk.
Zij vragen bij de eventuele hulp een serie nr. Om ja en nee beter te kunnen reageren maar na invulling daarvan kreeg ik weer de melding niet bekend, dus ja.
Maar ik ben wel erg blij dat er weer een beetje geluid komt vanuit de richting die mij het beste beviel, je mag wel weten dat ik al heel lang last heb van tinitus, een ruis in beide oren.
Als ik s'morgens wakker wordt is het eerste wat ik doe de radio aanzetten om een soort van afleiding's geluid waar te nemen, in het afgelopen week-end en de dagen daarvoor was het zo stil in huis, en als je dan alleen maar jezelf hoor is dat erg storend, ik heb nu het gelukt is weer een soort van afleiding, ook in de auto staat de radio immer aan.
De stilte, zonder radio is voor mij geen makkelijke omgeving.

Een heel andere kijk op de situatie en heel erg blij dat ik op de achtergrond weer " wat" afleiding hoor, is voor mij belangrijk.
gr.bert
 
Terug
Bovenaan