Aansluiten digitale dvb-c radiotuner quantis

Zet je versterker ook even uit en aan, misschien wordt de bron dan actief.
 
Staat op aux henk, buiten deze keuze heb ik nog cbl-sta/ en tv.

Henk moet ik het dan zoeken in de bose ( handleiding) deze tuner is al behoorlijk,,tja van jaren geleden.Maar heeft ook nog een dvd functie die ik niet graag via de tv afgespeeld kwijtraak.
 
Heb je al een andere bron op de AUX geprobeerd? Ja je moet het denk ik inderdaad zoeken in de instellingen van de Bose.
Je kan volgens mij AUX instellen op digitaal of analoog.
 
In het geheel gezien vind ik het enorm jammer dat de vriendelijke mijnheer van Ziggo mij niet kon helpen met een simpele aansluiting die momenteel nog niet werkt.
Moet er nog maar eens simpel gezien over nadenken om na de laatste race dit jaar ( waar ik momenteel naar kijk) toch maar over te stappen.
Ik wordt toch het bos ingestuurd als een medewerker van ziggo zelf al aangeeft mij niet te kunnen helpen met het aansluiten van de quantas. Hij gaf zelf aan dat hij nog niet up to date was hiermee, en dan houdt het toch op.
 
Zit er onder de rood-witte tulp aansluiting bij de AUX ook een zwarte tulpaansluiting?
 
Dan kan je inderdaad AUX analoog of digitaal gebruiken. Dit kan je in de instellingen van de Bose veranderen.
 
Nog een vraagje: waarom sluit je de Quantis niet aan met een optische kabel? Deze aansluiting zit volgens mij ook op de Bose.
 
Henk, dat ga ik ook nog uitproberen, en zo'n kabel bestellen.Ook ga ik maandag even bellen naar bose,,,er schijnt een omschakeling te zijn van analoog naar digitaal,,maar weet ik veel, het heeft jaren lang goedgegaan en het kan zo maar aan de bose tuner/ versterker liggen.klein drama.
 
Terug
Bovenaan