Mediabox Next [deel 1]

Status
Niet open voor verdere reacties.
Het is fijn om te lezen dat de menu's etc. veel sneller zijn. Verloopt het zappen - een belangrijk punt voor mij - ook veel sneller? De oude Pace-boxen zappen zeer snel, in tegenstelling tot de dramatische trage Mediabox XL. Biedt de Next hierin ook verbetering (en hoe verhoudt deze zich qua zapsnelheid tot de Pace)?

Als goed is zou dat geen probleem moeten zijn immers heeft deze box ook gewoon fullband dvb-c tuner(oftewel 8 virtuele tuners)
 
LEUk lees er is een nieuwe box is voor tv kijkend Nederland, veel kijk en zap plezier hoop voor u dat het een verbetering is....
 
Ja ik ben kritisch en naar mijn mening ook met gegronde redenen daar veranderde next box niet veel aan. Ben het ook niet eens met het beleid van Ziggo iets wat ik zeer zeker niet zie veranderen met de komst van de next.
Maar ja je kan ook stellen dat er mensen zijn die niet kritisch genoeg zijn.
Omdat ik nieuwsgierig ben en je naam mij opviel in relatie tot je reacties heb ik even via Google het WikiWoordenboek geraadpleegd.

pietlut m
  1. iemand die overmatige aandacht voor onbeduidende details heeft
    • Alleen die pietlut zou daar zo'n probleem van maken.
Met dit resultaat zou ik mijn forumnaam aanpassen en anderen zeker niet benoemen als "niet kritisch genoeg"

Sterkte en veel Ziggoplezier.
 
We hebben nu de Humax waar je niet mee kan opnemen en wachten tot de NEXT gekozen kan worden dan nemen we deze. Als ik het forum zo lees is het veelbelovend. :)
 
Als dat ding opneemt naar de cloud welk gevolg heeft dat dan voor je (internet) upload?
 
Ziggo gaat jammer genoeg geen UHD via Coax aanbieden, o.a. door de veel strengere codeer c.q. beveiligings eisen van de programma aanbieders.

En ja de nieuwe NEXT is zo veel sneller, en belangrijker denk ik persoonlijk, veel energie zuiniger.
 
He he laat ik je zeggen dat ik met mijn kritiek zeer zeker ook keuzes gemaakt heb.
Jaren geleden al afscheid genomen van alles van Ziggo

Waarom maak U/jij je dan druk om een nieuwe mediabox ?????....... het beleid van Ziggo is niet veel anders dan dat van de KPN... GELD verdienen. of trek ik nu een bus met ... open
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan