Ziggo Vodafone nu al bezig met het netwerk van de toekomst

Volgens mij staat er het woordje "naast" in de tekst. Je hebt zelf een verband gelegd tussen Docsis 3.1 en mobiel wat er dus niet is.

Dat verband wordt wel degelijk gelegd. De zin begint met "Dat', wat overduidelijk op de Docsis 3.1 uitrol slaat. En dat verband is er werkelijk. Bij de meeste mensen is de Wifi snelheid bepalend voor je mobiele beleving. Als je echter een tablet hebt met 802.11AC en een bijbehorende router, dan was Docsis 3.0 de beperkende factor. (In de praktijk alleen als je met veel tablets gelijktijdig wilt kijken.)

In de toekomst ja :brullen:
Het is hier wel concreter, want dat "netwerk van de toekomst" wordt lokaal al uitgerold.
 
Ja hun toekomst dan met de vraag van hoe kunnen we het meeste geld binnenharken zonder de bijkomende kosten.
 
Ja hun toekomst dan met de vraag van hoe kunnen we het meeste geld binnenharken zonder de bijkomende kosten.
Meer dan stuitend dat het zo lang moet duren. Hoe kan je in Nederland innovatie land zulke slechte beheerders hebben van het kabel en glasvezel netwerk.

Als het zo door gaat krijgen we precies hetzelfde als in Amerika organisaties die het enige wat ze garant voor staan dat ze een buidel met geld hebben dat ze een vijandige overname kunnen tegen houden en klanten het maar moeten pikken (geen investering in het netwerk of dus danig laat dat de "toekomst" ook achterhaalt is).
 
Terug
Bovenaan