FileZilla

Ik kan hier alleen op antwoorden dat het met fUPC allemaal een beetje later leek te gebeuren, maar dat het nu naar we constateren ook afgeschakeld is. Dus heel simpel, onze https://members1.chello.nl/~gebruikersnaam bestaat niet meer. Geen probleem, want de inhoud was allang overgeheveld, dus we deden er al niets meer mee.

Maar tot voor kort stond het er nog wel. Gewoon na die aankondiging van meer dan een jaar geleden uit nieuwsgierigheid laten staan. En in die tussenliggende tijd konden we er ook met FTP inkomen om desgewenst te updaten.

Het mag duidelijk zijn dat we dat nu niet meer kunnen. Want waar alles weg is valt niets meer te updaten. Dat geldt voor alle Ziggo en fUPC klanten en dan lijkt het me niet meer dan logisch dat dit ook geldt voor eerdere voorlopers van Ziggo. Want waarom zouden die meer rechten hebben dan de latere UPC en Ziggo? Kortom, je hebt die webspace nu gewoon niet meer. Ik heb de indruk sinds begin van dit nieuwe jaar. Dat heeft helemaal niets met door jou genoemde sprookjes te maken.
 
Laatst bewerkt:
Wie is jullie? Dit forum heeft bij mijn weten nog nooit webspace ter beschikking gesteld.
Zit hier geen sprookjes te vertellen.
Dit forum is niet van Ziggo zelf, maar onafhankelijk zoals ook in het paginahoofd gemeld word.
Er worden dus geen sprookjes verteld want wij hebben nooit webspaces aan Ziggo klanten gegeven.

Ziggo heeft zoals al gemeld alle webspaces van hun klanten uitgeschakeld en daarom krijg je er ook geen verbinding mee.
 
Terug
Bovenaan