Heel toevallig, pffff

Louisa

Forum Gebruiker
Berichten
2
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Gisteren contact gehad met Ziggo klantenservice per chat met de vraag wat de kosten zijn van een 2e digitale decorder in mijn slaapkamer, huiskamer wel digitaal voor het geval mijn analoge signaal daar uitvalt. Gelezen dat er eerst een brief komt van Ziggo als het signaal weg valt in deze regio en dat een 2e decorder eenmalig 29,95 zal gaan kosten. Maar er werd nu verteld, ook in de Ziggo shop 4,- per maand voor het 2e kasje.. De klantenservice vroeg mijn geboortedatum en deze dus niet gegeven omdat ik alleen een vraag stel.
WAT SCHETST NU MIJN GROTE VERBAZING; het analoge signaal 2e TV is nu een dag later helemaal weg!! Geen stijl!!
 
Volgens mij kunnen ze analoog voor een enkel adres helemaal niet uitschakelen, tenzij ze je loskoppelen in de straatkast, maar dan zou je ook geen digitaal hebben. Uitschakelen van analoog gebeurt gewoon per buurt/regio. Dus, inderdaad gewoon toeval of een storing.
 
Laatst bewerkt:
Denk aan je bloeddruk...

2e kastje is huur. De eerste is gratis.
Staat los van die je nu al hebt.

Dus... nog eens bellen en vragen om de gratis 1e .


Berrie
 
Het eerste kasje is inderdaad gratis en geeft alleen toegang tot de ongecodeerde zenders. Eigenlijk de zenders die men analoog ook al had. Het andere kastje van 4 euro per maand is als je alle zenders uit het betaalde pakket wilt zien op de slaapkamer en die geeft ook toegang tot interactieve diensten.
 
Je kan ook het andere kastje met alle zenders in de woonkamer plaatsen en op de slaapkamer het gratis kastje. Die setting zou mijn voorkeur hebben,
 
Bedankt voor de reacties, ik ga ermee aan de slag.

Ik bedoelde eigenlijk dat ik al jaren in de huiskamer digitaal met een mediabox kijk.
 
Terug
Bovenaan