Ziggo komt met sportbundel FOX Sports Eredivisie en Ziggo Sport Totaal

en waar haal je die info vandaan?? we mogen toch hopen dat ziggo niet gaat toegeven aan FOX sports.
 
@marans Omdat dat de enige mogelijkheid is... en zie Ziggo FS niet uit het pakket halen... vooral niet omdat eind dit jaar ook harde concurrentie op de Ziggo lijn beschikbaar is.
 
Ziggo geeft niet toe aan Disney voor Fox Sport.
Er komt geen harde concurrentie.

Indien Ziggo Fox Sport van de kabel haalt, kunnen derden die kanalen niet eens doorgeven. Er hoeft maar een afwijkend kanaal te zijn, waarbij Ziggo niet eens altijd verplicht is het gewenste kanaal toe te voegen
 
heb hier fox eredivisie. maar van mij mag het er af als fox zou proberen zijn belasting er door te drukken.
niet hypocriet zijn maar ergens een grens trekken. ik denk dat dat heel wat inkomsten scheelt voor fox.

misschien een leuke voor een poll?
 
Ik zie nog steeds geen feiten... bronnen... alleen maar hersenspinsels.

Hersenspinsels of niet, het is best aannemelijk dat Ziggo straks ook Fox Sports 1 in het basis pakket gaat aanbieden en alle klanten daarvoor mee laat betalen. Ik hoop serieus van niet maar je zegt het zelf al... je moet wel realistisch blijven. KPN heeft er een rechtszaak gevoerd maar is uiteindelijk overstag gegaan. Dit is nu de nieuwe norm geworden, Discovery vraagt meer, NPO en RTL vragen nu meer.

En even voor de duidelijkheid, ik ben niet tegen de nieuwe sportbundel alleen laat dan de oude Fox Sports Compleet voordeel abonnement ook bestaan maar dat doen ze niet en daarom denk ik dat het een geld kwestie is. Ik heb helemaal niks met sport dus zal er zelf nooit een abonnement op nemen overigens.
 
Gezien de fragmentatie die nu bij de streaming diensten optreden, zal het eerder weinig bij 1 en totaal veel duurder worden.
 
Terug
Bovenaan