Ziggo komt met sportbundel FOX Sports Eredivisie en Ziggo Sport Totaal

logisch dat Ziggo poen wilt, het is geen liefdadigheids instelling maar gewoon een commercieel bedrijf, die zit er nu eenmaal om geld teverdienen, net als iedereen met een bedrijf.
 
@Tv-Kijker Fox Sports is tegenwoordig ook van The Walt Disney Company... Zij hebben heel veel onderdelen van Fox overgekocht.
 
logisch dat ziggo poen wilt, het is geen liefdadigheids instelling maar gewoon een commercieel bedrijf, die zit er nu eenmaal om geld teverdienen, net als iedereen met een bedrijf.
Ojee, ja want ze komen om de vde honger, he? Wat is dat toch met da rechtse gedachtengoed, het wint steeds meer terrein. Tuurijk moeten ze quitte draaien en liefst iets meer, maar waar jij en ik scheiden, is dat ze een dikke Aston Martin moeten rijden ten koste vd gebruiker, want ze " zijn geen filantropische instelling" .
 
Rechts gedachtengoed? Man man man... communisme all over... als je iets niet kan betalen, moet je het niet nemen. Als een bedrijf winst maakt, is het niet verplicht dit te delen of een korting te geven. Of héél hypocriet ergens wel een radicale mening over hebben en toch blijven gebruiken... maar goed, waarom weer een politieke uitspraak? “Ik kan niet met goede argumenten komen, dus ik gooi het op rechts...”
 
Rauw kapitalisme....all over.

Een politieke uitspraak, omdat er hier een (op dit forum) hoogtij RECHTS VVD publiek de overhand heeft van heb ik jou daar. De wat meer linkse wordt weg gehoond. Maar maak je geen zorgen, als dit zo door gaat ben ik de sfeer zat, en ben je van me af.
 
Rauw kapitalisme....all over.

Een politieke uitspraak, omdat er hier een (op dit forum) hoogtij RECHTS VVD publiek de overhand heeft van heb ik jou daar. De wat meer linkse wordt weg gehoond. Maar maak je geen zorgen, als dit zo door gaat ben ik de sfeer zat, en ben je van me af.

Met kapitalisme is niks mis, aangezien Nederland kapitalistisch is.

Sowieso die sport kanalen moet je volledig zelf lekker dokken als je die wil kijken. Daar hoeven niet abbonees niet aan mee te betalen. Nee, dat het goedkoopste pakket ook zenders bevat die jij niet wil heeft er niets mee te maken, je kan ze namelijk wel gewoon zien. Wat jij wil is anderen voor kosten op laten draaien zo dat jij dat voetbal goedkoop kan kijken. Waar ze dan voor moeten betalen omdat jij voor een dubbeltje op de eerste rang wil. Die meebetalen kunnen het niet eens zien.
 
Het is al diverse keren aangegeven, maar Ziggo heeft nog een oud contract en rekent een eerlijke prijs voor Fox Sports. Alleen de klanten die Fox Sports afnemen betalen hiervoor.

KPN en andere aanbieders betalen een bedrag voor alle klanten van Fox Sports, ook al nemen deze geen Fox Sports af. Ze krijgen daarvoor "gratis" Fox Sports Eredivisie 1 in ruil. Hierdoor zijn KPN klanten die geen Fox Sports willen afnemen duurder uit. Zij betalen namelijk mee aan de pakketten voor de klanten die het wel afnemen.

KPN kan er ook voor kiezen niet door te rekenen aan alle klanten. Fox wil dat er per aansluiting die mogelijk Fox sports kan nemen betaald wordt. KPN kan dit ook in rekening brengen bij Fox sports klanten. Echter door overstappers klopt het aantal aangesloten klanten niet 100%
 
Maar maak je geen zorgen, als dit zo door gaat ben ik de sfeer zat, en ben je van me af.
Nou, dan ga je toch weg.Niemand die je zou willen tegenhouden.Maar ik dacht dat het een discussie was over zenders en niet over politieke voorkeuren.
 
Terug
Bovenaan