Geen kabel in huis

csaw

Forum Gebruiker
Berichten
6
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Hallo,

Sinds 14 januari is mijn Ziggo lijn actief, echter kon de monteur van Ziggo nergens een aansluitpunt vinden in huis. Nu zal er een aannemer moeten komen om de grond open te maken etc. Dit gebeurt binnen 2 weken waarna de monteur weer moet komen om alles aan te sluiten. Dit gaat dus nogal een poos duren voordat ik online ben.

Nu kan het zo zijn dat de kabel wel mijn huis binnenkomt, maar achter een isolatiewand zit. Hebben jullie enig idee, hoe ik dit zelf kan checken zonder dat ik moet wachten op de aannemer?

Ik hoor het graag.
Grt.
Cris
 
Kun je eventueel onder de vloer kijken of je een kabel ziet, of vorige bewoner vragen?
 
Hi Raovinge, nee de vorige bewoner weet het niet en onder de vloer kan ik niet kijken :(
 
Vragen bij een van de buren die een woning heeft die het meest op die van jouw lijkt. In veel gevallen zijn de huizen vergelijkbaar van coax voorzien.
 
fdboer, thanks voor de tip. Dat zal ik eens doen. Ik weet alleen niet of het opgaat. Het is een jaren '30 woning in een straat met allemaal verschillende huisjes :) Maar de woning van mijn directe buren lijkt er wel een beetje op.
 
Meeste oude huizen hebben toch wel ergens een kelderluik? Bij de ingang misschien?
 
In principe kan ziggo in hun administratie zien of een woning ooit een groen kabel heeft gehad en waar die de woning inkomt.
Of de vorige(?) kabelexploitant heeft het niet goed bijgehouden/overgedragen.
 
Meestal zit de aansluiting in de woonkamer. Zeker bij oudere huizen. Kun je via het luik ook onder de woonkamer komen?
 
Meestal zit de aansluiting in de woonkamer. Zeker bij oudere huizen. Kun je via het luik ook onder de woonkamer komen?
Hi Densoft. Nee, dit is geen kruipruimte helaas. Ik dacht dat er misschien wel een elektrische meter o.i.d. bestond die bekabeling door muren kan dedecteren. Ik ben a-technisch dus lach me uit als ik in lala land leef ;)
 
Terug
Bovenaan