Brom uit active subwoofer

Dreday

Forum Gebruiker
Berichten
11
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Goeden middag forum leden,

Ik heb een vraag, is er iemand die mij kan vertellen welke mantelstroomfilter ik kan aan schaffen voor mijn alles in 1 palet met de xl box.

Ik heb een brom uit mijn sub, en ik had al een mantelstroomfilter besteld en er tussen gezet,
Dit werkte voor mij naar tevredenheid alleen viel mijn internet om het half uur weg en moest ik de xl box weer opnieuw op starten. Vermoed dat dit temaken heeft met het retour signaal wat verstoort werd.

Mvg Andre
 
ik zou de kabel eens inspecteren op contact maken.
of bedoel je dat je gebrom hoort als je dichtbij komt. een soort trafo geluid.
 
Het is idd een soort trafo geluid en het komt alleen uit de sub. Zodra ik de antenne kabel los trek uit de muur is het weg

Alle kabels die ik gebruik zijn van technix het merk wat Ziggo er bij leverd en de grond kabel een aansluitingen zijn van hirschman dat zou dan toch goed moeten zijn lijkt mij.
 
Misschien een rare vraag, maar heb je al geprobeerd de stroomstekker om te draaien?
 
Ja de stroom stekken van de sub heb ik idd al om gedraaid alleen jammer genoeg hielp dat niet.
 
Aarden heb ik ook al geprobeerd er zit een aansluiting op mijn denon om het indien nodig aan ground te leggen, maar dat maakt het brommen juist erger gek genoeg.
 
De beste ervaring tot nu toe is met een mantelstroomfilter, alleen het schijnt zo te zijn dat niet elk filter werkt met ziggo/UPC vandaar ik hoopte hier iemand te vinden die me kon vertellen welk type filter er wel tussen kan, kwalitijd en stekrte van het signaal zijn beide uitmuntend. Dus ik kan wel wat verlies leiden zeg maar met een passend filter.
 
Nope mijn tv en denon en ziggo box en de sub zijn klasse 2 die hebben ook geen geaard snoer er aan zitten vanuit fabriek.
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan