• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!

Ziggo Sport kost Ziggo negen euro per abonnee


#31
En wat betaalt Ziggo aan Talpa, RTL, etc voor de doorgifte van andere commerciële kanalen? Pas als je dat ook opgeeft, kan ik die € 9.- in perspectief zien.
9 euro per jaar, 75 cent per maand, als je bedenkt dat het ziggo basis pakket 18.70 per maand kost en in dat pakket 45 + zenders zitten dan kom je op 45 x 75 cent op bijna het dubbele van die 18.70, en dan hebben we het nog niet gehad over kosten van de kabels e.d. om al die zenders bij de klanten thuis te krijgen.
 
#32
Ach, Ziggo zal toch ook wel z,n deel meepakken van al die reclameinkomsten op die zenders? Ziggo is geen charitatieve instelling hoor ;)
 
#36
Nog beter is hele npo opdoeken, want laten we eerlijk wezen npo hoort er voor iedereen tezijn, maar is 1 grote linkse propaganda zenders, alleen links geluid alle andere is not done, en ja ik ben beetje rechts maar er is letterlijk niets maar dan ook niets voor ons terweil wij net zo veel betalen voor npo als alle andere linkse midden mensen :)

Dus zolang ze er dus niet zitten voor iedereen lekker opdoeken en die miljard perjaar aan zorg en of defensie besteden.
Ieder z'n mening, van een ander vernam ik het tegenovergestelde. Ook ieder z'n mening.
Ik vind dat er dan ook in plaats van dat stellige is wat meer "naar mijn mening" gehalte zou mogen inzitten. Van mij mogen ze bijvoorbeeld alle commerciële omroepen RTL en SBS opdoeken, dit vanwege de stomvervelende reclame onderbrekingen. Als wij voor een tientje per maand goedkoper abonnement die troep er uit zouden kunnen gooien en ze desnoods tegen betaling te houden voor de liefhebbers dan waren we hier onmiddellijk voor te porren, ik kan ze missen als kiespijn. Maar wie ben ik? Dus volsta ik door er gewoon nooit naar te kijken.
 
#39
van mij mag het allemaal weg en betalen we per zender, maar dan weet ik nu ook wel dat dit duurder word dan nu het geval is.

Maar zoals je zelf schreef, ieder zijn mening :)