Ziggo zag nog niet eerder zo’n massale televisiefraude

Begin dan zelf zo’n bedrijf en laat al je klanten gratis gebruik maken van jouw diensten.

die was er in principe ook. namelijk via de sat. eerst alles ongecodeerd en vervolgens voor de CO betaalde je eenmalig voor je decoder.
totdat "rupsjes nooit genoeg" vonden dat er wel brood zat in de satelliet kijkers.
en hoppa, daar kwamen de providers met hun coderingen iedereen op kosten jagen. en het gek vinden dat mensen dit niet pikten.
 
Precies maar goed dat er nog altijd mensen zijn die niet zomaar alles pikken. Daar heb ik alleen maar waardering voor.
Het gaat zich er dan helemaal niet om dat je zomaar overal tegen wilt zijn maar bepaalde zaken is het heel goed dat er nog mensen zijn die kritisch zijn.
Mensen veroordelen een CS snel maar het beleid van Ziggo wordt klakkeloos geaccepteerd en wellicht moeten zij ook eens naar zichzelf kijken want eenieder zal wel eens iets gedownload hebben wat ' illegaal' is. En ook dan snap ik best dat mensen door de opstelling van de entertainment industrie naar alternatieven zoeken.

Rupsje nooit genoeg genaamd Ziggo wil nu weer coderingen aan hardware gaan koppelen. Sorry maar dan moet deze ISP maar een accepteren dat er verzet komt daar waar zij zelf denken dat het toch geen zin heeft om in verzet te komen. Want dan wordt weer gezegd..welk alternatief heb je dan? Precies..al hebben sommigen zoals ik gelukkig nog een uitweg maar alternatief of niet op een gegeven moment is het een keer genoeg juist daarom. Ik pik het niet en wens dat er druk komt op Ziggo en zal het ook nooit accepteren..echt niet.
Noem het maar een overdreven reactie toch weet ik dat er mensen zijn die me wel begrijpen bedenk daarbij dat ik al een hele tijd alles van Ziggo de deur uit heb gedaan ,omdat ik wist waar het naartoe wilde en waar ik het dus oprecht totaal niet mee eens ben. Ik heb het woord toen bij de daad gevoegd en nog altijd geen spijt van de investering die ik destijds betaald heb.
 
Laatst bewerkt:
Allemaal gratis via de satelliet kijken?
Gaat zo’n ding gratis de lucht in?
Oh, hangen er daarom zoveel?
En alle programmamakers en technische instanties willen graag voor niets werken?

Krijgen we tegenwoordig geen economie meer op de scholen?
Of krijgen alleen nog les in “waar kan ik gratis en voor niets mijn spullen krijgen?” 8)
 
Daar gaat het niet om de manier waarop een bepaald verdienmodel opgesteld wordt. Met het downloaden of dat mensen een VPN inzetten wordt ook snel geroepen dat ze allemaal niet willen betalen en dat er zoveel inkomsten mis gelopen zouden zijn als zij het gekocht hadden.

Maar er zijn genoeg mensen die best wel een bedrag willen betalen maar doordat er een bepaalde manier toegepast wordt staat men te kijken dat mensen alternatieven gaan zoeken.

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen ik begrijp het wel dat is mijn mening en blijf ik bij.
Tsja dan heb je weer mensen die hier tegen mij zeggen.. ze mogen dat en dat ik het maar moet accepteren ze doen niets illegaals. Net zoals het nu niet illegaal is dat er nog steeds een FUPC en FZiggo gebied is en er met 2 maten gemeten wordt of dat men coderingen aan hardware wil gaan koppelen of dat Ziggo bijv. HBO helemaal op een geveven moment naar zichzelf getrokken heeft enz enz.
Het mag maar dan mag ik ook in verzet komen en zal dat ook in deze nooit nalaten hoe overdreven sommigen mijn harde opstelling wellicht vinden en weer gaan zeggen dat er wel ergere dingen zijn om je druk over te maken.

Prima maar accepteer dan toch ook maar dat ik het niet met jullie en deze ISP eens ben en dat ik begrijp dat mensen iets anders zoeken.
Ik ben het wel met Marans eens ik begrijp heel goed waar hij het over heeft en geloof me maar er zijn genoeg mensen die er ook zo over denken. Als bepaalde leden me hier niet kan begrijpen zullen we het denk ik nooit eens worden even goede vrienden en dat mag ,maar dit is mijn mening.
Diegenen die hier het hardste roepen tegen zo,n CS moeten eerst maar eens naar zichzelf kijken wat zij gedaan hebben wat allemaal niet mag...ja zeggen ze dan weer in het klein is het allemaal niet zo erg. Maar mijn mening is dat de grote jongens eerst maar eens naar zichzelf moeten kijken ipv over de kleine man te oordelen.
 
Laatst bewerkt:
Krijgen we tegenwoordig geen economie meer op de scholen?

nou, dat zou een goede zijn voor providers. heb namelijk geleerd dat kosten voor je product al in de kostprijs zitten.
en niet dat je de prijs daarvoor jaarlijks verhoogd.

en verder kan ik voor een groot gedeelte wel meegaan met Pietlut.
wil best betalen en doe dit nu ook, maar dan wil ik er ook iets voor terug. en dat laatste kan beter.

het is dat ik hier niet meer fatsoenlijk dvb-t kan ontvangen,
(ook zoiets. tig zendlocaties in de randstad en 3 voor de noordelijke provincies) anders ging ik weer over op FTA ontvangst.
want ja, bij de duitste en britse omroepen kan het veelal wel, ongecodeerd en gratis.
helaas wordt voor HD dan weer de melkkoe tevoorschijn gehaald. volledig ten onrechte maar geen politiek of organisatie die iets doet.
en "Europa" denkt al helemaal niet in belang van burgers.
 
Tja dat krijg je als je vrijwel ieder jaar de prijzen verhoogd en de kwaliteit achter blijft.
Wanneer ik in b.v. Duitsland ben dan is alles in HD.
Bij Ziggo moet je het doen met een zeer slechte analoge kwaliteit.
Wanneer je vraagt hoe dit zit dan geven ze aan dat er geen ruimte is.
Ziggo heeft wel de tijd om de prijzen te verhogen.
Het blijft een monopolie positie waar we het, schijnt, mee moeten doen
 
Het is weer de gewone man die het etiket oplichter opgeplakt krijgt. De kapitaal krachtigen onder ons betale gewoon, desnoods meerdere abonnementen op kabel en glas. Niet iedereen kan dit zo maar even betalen zeg nou zelf. Ook de gewone man heeft recht op de sorry cultuur als hij iets verkeerd doet. Net als onze regering en in hun kielzog de witte boorden die er altijd mee weg komen. Er zou eens een einde moeten komen aan die misselijk makende monocultuur.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Wil je tv kijken, dan betaal je gewoon, verder niet janken en aanstellen. TV hoort niet gratis, betaal je niet, dan kijk je dus illegaal, dus ben je crimineel
En als je al illegaal wilt kijken, ben je toch verplicht een internetabo MET tv af te nemen, dus...……..;)
 
Terug
Bovenaan