• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!

Smartcard mediabox geschikt voor CI+?


#2
De upc kaart is gekoppeld aan de box en is niet bruikbaar in een andere box of met een ci+ module, eenigste optie is nieuwe ci+ module plus kaart bij ziggo tehuren voor 2eu maand ofzoiets.
 
#3
Nee dat gaat niet werken, upc smartcards zijn nagravision en je module is irdeto en zoals men hier boven zegt de nagravision kaarten zijn ook nog is gekoppeld aan een specifieke box of CI+ module.

Je moet gewoon die mediabox laten omruilen voor een CI+ module, is nog goedkoper ook. Bedenk wel dat je geen interactieve diensten meer hebt.
 
#6
Helaas is dat niet goedkoper voor me, ik heb een oud abonnement. Om CI+ module te krijgen van ziggo moet ik of upgraden naar een duurder abonnement of 2 euro p/m extra bijbetalen.
Zonde dat er geen manier is een nagravision kaart te krijgen.
Heb je nog een koop of huur box? In principe moet je altijd een 2e box of ci+ module kunnen aanvragen zonder je abo aan te passen. Ik zou toch maar is met Ziggo afdeling opzeggingen bellen als ik jou was, trouwens het afgelopen weekend (blackfriday/cybermonday) heeft Ziggo enorme kortingen gegeven.