• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!

Black Friday bij Ziggo


#22
Laatst bewerkt:
#23
Maar waarom wil je dan korting, en een nieuw jaarcontract, bij Ziggo als je naar glasvezel wilt overstappen?

Ik wil gewoon minder betalen. ik kan mijn geld maar 1x uitgeven en ik betaal nu een absurde 75,45 euro voor iets dat 5 jaar geleden nog geen 64 euro kostte.
En ik zou dus wel naar glas willen omdat het goedkoper is maar ik loop als sinds 2015 te klooien om dit geactiveerd te krijgen. Ondertussen heb ik zelf de kabel al in mijn meterkast geplaatst want als ik op reggefiber moet wachten ligt hij er in 2025 nog niet en dat terwij de te verplaatsen afstand maar 120 cm was.
Maarja zonder vinkje in de computer en mogelijk aansluiting aan de andere kant van de kabel komen we niet ver en kan ik gewoon niks aanvragen.

Ik heb ze zelfs gepoogd uit te leggen dat mij gewoon korting geven ipv dat ik overstap naar glas voor een korting en over een jaar weer terug kom voor de korting bij ziggo ze minder kost omdat ze geen monteur kosten hoeven te maken en me geen nieuwe modem en mediabox hoeven te leveren die al duurder zijn als 6 maanden korting en dat ziggo als bedrijf dus onder de streep meer zou overhouden als ze bestaande klanten korting gaven maar dat wou er niet in...
immers 6x 30 euro is 180 euro. als ik overstap kost je dat een half uur voor de monteur een modem een mediabox 6 maanden 45,45 en 6 maanden 75,45.
Het kost ze dus ruim 700 euro abbo kosten extra als ze me laten gaan plusde kosten van de monteur modem en mediabox wat ook wel in de buurt van die 180 euro komt denk ik. Maar die logica blijkt er niet te zijn bij de zggo medewerkers of erger nog de mensen aan de top die die beslissingen maken.
Al die extra kosten worden dus gewoon doorberekend. bedenk je eens hoeveel goedkoper je pakket kan zijn als ze eindelijk eens slimmer te werk gaan daar.
 
Laatst bewerkt:
#28
typo verderop heeft hutjeflut het over 75,45 weet niet of dat veel of weinig is aangezien ik niet weet wat dat pakket inhoudt. Maar overstappen kan altijd en anders bellen en korting vragen