• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!

Extra kanalen NPO vanaf 25 december 24 uur per dag te zien


#1
Vanaf dinsdag 25 december zijn de kanalen NPO 1 extra en NPO Zappelin extra 24 uur per dag te zien. Op dit moment delen de twee netten een kanaal. NPO 1 extra brengt hoogtepunten van de NPO met een accent op drama, films en series. NPO Zappelin extra (nu nog NPO ZappXtra) is speciaal voor peuters, kleuters en hun ouders; met veilige content en zonder reclame.

NPO 1 extra verhuist naar het kanaal waar nu NPO 3 extra nog te zien is. De nieuwe 24-uursindeling trapt af met de uitzending van de Top 2000 van NPO Radio 2. NPO Zappelin extra blijft vanaf 25 december uitzenden op hetzelfde kanaal waarop het nu ook te zien is. De programmering van NPO 3 extra is straks terug te vinden op NPO3.nl. De extra kanalen NPO 2 extra, NPO Nieuws en NPO Politiek blijven onveranderd.

Lees verder (Bron: NPO): https://pers.npo.nl/extra-kanalen-npo-vanaf-25-december-24-uur-per-dag-te-zien/
 
#2
Waar zit 3 extra dan...zit het in Tv complete pakket...dacht van niet.....maar ok ik verwacht deze keer geen gezeur, dus dat Ziggo dit kanaal gewoon toevoegt aan, complete, en start.
 
Laatst bewerkt:
#3
NPO 3 Extra is te zien via kanaal 128 en is nu onderdeel van Movies & Series XL. NPO 3 Extra wordt per 25 december een internetkanaal en is dan te zien via NPO3.nl

NPO 1 Extra (24 uur) is per 25 december te ontvangen op kanaal 128. Dit zal dan waarschijnlijk ook weer onderdeel zijn van Movies & Series XL.

NPO Zappelin Extra is per 25 december 24 uur te zien op kanaal 311 en zit in het TV Standard pakket.

Kanaalindeling vanaf 25 december 2018

NPO 1 extra
Ziggo 128

NPO 2 extra
Ziggo 222

NPO Zappelin extra
Ziggo 311
 
Laatst bewerkt:
#4
Als ik het goed begrijp: NPO 1 & 2 extra worden in januari gecodeerd (want in Movies & Series XL), NPO Zappelin is vrij te ontvangen.
Ik vind dat toch raar, gezien deze kanalen met belastinggeld in stand worden gehouden.
Waarom dan extra ervoor betalen in dat hogere pakket ??
 
#7
Wel jammer dat NPO 3 Extra straks niet meer via tv te zien is, Komen veel BNN programma's op waar ik regelmatig naar keek.
U bedoelt alle programma's die dood worden hehaald?
De meeste programma's zijn gewoon te zien via NPO.nl
 
Leuk bevonden: C0re
#9
U bedoelt alle programma's die dood worden hehaald?
De meeste programma's zijn gewoon te zien via NPO.nl
Niet iedereen wil via internet programma's terugkijken wij dus ook niet.
En er zijn ook programma's die ik nog niet gezien heb en dan is het voor mij geen herhaling. En er worden ook veel programma's uitgezonden van jaren geleden die ik nog wel een keer wil zien. Dus jij spreekt gewoon voor jezelf blijkbaar.
 
Laatst bewerkt: