• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!

Kan iemand dit type beeldstoring op TV herkennen ?


#11
Dat soort storingen zoals in die video kan niet door een slechte coax/verbinding ontstaan, want dan zie je heel andere storingen zoals blokvorming of geen signaal.
 
#13
Ik zou gokken op een slechte HDMI verbinding, het kan ook zijn dan de HDMI apparaten storing vertonen (lees: kapot signaal wegsturen, dan wel het signaal niet goed decoderen). Storing op het TV signaal geeft veel grovere blokken, strepen, verschoven stukken beeld en of rare kleurtjes. Niet zo'n soort ruisachtig sigaal wat ook nog eens heel snel aan en uit lijkt te gaan.

Standaard manier om zoiets op te lossen is uitsluiting. Sluit de ontvanger aan op een andere TV waarvan je zeker weet of die goed is, geen probleem, dan is mogelijk de TV in storing. Andersom, sluit een bekende ontvanger op die TV aan en werkt het goed, is mogelijk die ontvanger in storing. Nog steeds geen volledig garantie voor dectie van het probleem, want ook kleine verschillen in electrische componenten kunnen net het verschil zijn, maar het geeft een idee.
 
#17
probeer eens een upload test te doen op je telefoon of laptop, en kijk of je dezelfde verstoring hebt?
ik zit te denken aan een hoog transmit level van je internet modem die terugzend op de tuner van je humax.
kabel van je modem naar de muuraansluiting

Nee, dan zou je blokjes krijgen. Jullie tonen nu weer aan waarom een forum tegenwoordig niet meer werkt. Teveel mensen die er geen verstand van hebben gaan wel reageren.