Upgrade forumsoftware (2018)

Status
Niet open voor verdere reacties.
Die is er wel, maar verschijnt alleen als je een stukje omhoog scrolt.

Schermafbeelding 2018-11-12 om 18.07.09.png


Doe je een paar seconden niets of je scrolt omlaag dan is hij er niet. Maar ik moet toegeven dat je sneller boven bent door eens flink te scrollen dan dat je begint te scrollen en dan die knop opzoekt.
 
Kijk je op 1 van mijn sites bijv. Lvva.eu dan zie je deze consequent rechts onder blijven staan. Dat was eerst wel het geval @Briolet
 
Laat die handtekeningen maar lekker achterwege... straks krijgen we weer hele CV’s, gebruikte apparatuur die er totaal niet toe doet en de menschen die met hun via Google gevonden latijnse zinnen slimmer willen lijken dan ze de facto zijn.

:>:grin:
Wat betreft die handtekening, doe je daar de "hele club" echt plezier mee? Mag van mij ook wel achterwege blijven, totaal overbodig.
 
Ik vind zo'n handtekening doorgaans ook storend. Maar omdat men dit storend kan vinden is er een optie voor de gebruiker om dit te verbergen in posts van anderen. Dan verdwijnen die handtekeningen van anderen zodra je ingelogd bent.

Wat mij wel opviel is dat de optie om ze standaard te verbergen er nog wel is #, zodat je de indruk krijgt dat je ook ergens zelf handtekeningen kunt maken. Als je die optie weghaalt, moet je ze op beide plekken weghalen. (Als dat kan)

#) Voorkeuren -> content opties -> laatste checkbox
 
de enige op dit forum die een handtekening heeft... gedoogbeleid ;)

Kun je mij niet ook gedogen? Doe geen vlieg kwaad en hoef geen handtekening, maar voor het geval dat.....
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan