• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!

Formule 1 mogelijk niet langer te zien op Ziggo Sport


Status
Niet open voor verdere reacties.
#1
#5
Dat klopt @Navi. Fox Sports heeft nog jarenlang de uitzendrechten in beheer, maar dit betekent niet - mocht F1-geld vrijkomen - dat Ziggo de prijs voor Fox Eredivisie als extra dienst niet zou kunnen halveren op het niveau dat bv. KPN haar klanten in rekening brengt.
 
#6
Zou zonde zijn als Ziggo de rechten verliest maar denk niet dat ze dat willen, volgens mij kijken er best veel mensen F1 en is Max nu zo populair dat ze dat nog wel willen doorzetten. Ook andere programma's zoals peptalk profiteren hiervan want Max komt zo nu en dan op bezoek en zo hebben ze ook nog goede kijkcijfers.
Denk dat Ziggo niet snel de prijs van Fox Sports omlaag zal brengen omdat ze dan Fox 'helpen' en de laatste zaken hierover zijn nu niet echt vriendelijk gegaan tussen Ziggo en Fox. Ook zal dat betekenen dat iedereen dan aan Fox Sports betaald maar alleen diegene met een abbo er voordeel van hebben. Fox kan ook zakken in prijs maar dat willen ze niet ;-) Maar dit is een hele andere discussie die hier los van staat.
 
#7
Ik acht de kans enorm klein dat Ziggo Sport de F1 laat varen... die zullen koste wat het kost de rechten willen behouden (zeker gezien de afgelopen jaren en wat er nog komen gaat) en ja, ze hebben al een streepje voor. En Fox Sports goedkoper? Ziggo Sport Totaal wordt toch ook niet goedkoper? Als je voetbal of wat dan ook wil zien, moet je maar betalen. Net als roken en drinken is kijken naar sport ook geen recht.
 
#9
Ze hoeven niet alles op alles te zetten, ze hebben de meeste troeven in handen. Stel dat KPN de rechten zou verwerven... er komen nog héél véél kosten bij hè? Het zijn niet alleen de rechten... het moet ook bij elkaar geluld worden en we weten allemaal wat er gebeurd als dat niet door Mollie gedaan wordt (ik herinner mij nog een behoorlijk heftige campagne jegens Ronald van Dam)... er moet een naam opgebouwd worden... een studio (desnoods net zoals nu gedeeltelijk virtueel)... dat gaat niet zo maar lukken.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.