• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!

Nieuwe philipsTv vind geen digitale zenders


freeewillie

Forum Gebruiker
Lid geworden
21 jan 2006
Berichten
4.776
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
het werkt ziggo geeft 5555 maar dat moet dus eigenlijk 4444 zijn dus door ziggo op het verkeerde been gezet
nee hoor 555 gebruik Je met ci+ module dan heb je ook de gecodeerde kanalen 444 alleen de vrije kanalen
 

rien67

Forum Gebruiker
Lid geworden
26 jan 2010
Berichten
131
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
4444 is voor als je geen smartcard/ ci module hebt, 5555 voor als je die wel hebt, maar je zou niet de melding geen signaal moeten krijgen als je de verkeerde gebruikt
Ik heb hetzelfde probleem gehad. Was een beetje onduidelijk allemaal. Maar dit is inderdaad het probleem.
 

guppje25

Forum Gebruiker
Lid geworden
6 jun 2009
Berichten
166
Hier in regio Eindhoven gebruik ik de volgende instellingen en dat werkt perfect.
Misschien werkt het bij jou ook.
QAM ook op 256 zetten tegenwoordig.

Frequentie: 132 Mhz
Netwerk-ID: 43144 (oude UPC Netwerk ID)
Symbol rate: 6900
Modulatie: 256QAM
 

tichel

Forum Gebruiker
Lid geworden
12 mrt 2010
Berichten
1.219
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
het werkt ziggo geeft 5555 maar dat moet dus eigenlijk 4444 zijn dus door ziggo op het verkeerde been gezet
Het gaat over fZiggo gebied, Eindhoven is fUPC.
https://ziggoforum.nl/topics/48668/#post-1201832
Instelgegevens DVB-c oud ziggo
Frequentie 47400
Netwerk-ID 5555
Symbol rate 6875
Modulatie 64 QAM

Instelgegevens DVB-c oud UPC
Frequentie 16400
Netwerk-ID (0)5555 *
Symbol rate 6900
Modulatie 64 QAM

* Voor KTV / FTC / ongecodeerd eventueel ook Netwerk-ID (0)4444
 
Laatst bewerkt:

robjanssen

Product Tester
Lid geworden
24 jan 2006
Berichten
5.098
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Als je 4444 gebruikt als netwerk-ID is het belangrijk dat je de Symbol rate op 6900 zet.
Dit had ik zelf ook fout gedaan, Symbol Rate stond standaard op 6875.
En toen werden er geen zender gevonden. Nadat ik de Symbol Rate aangepast had naar 6900 werden de zenders wel gevonden.
 

Prof

Forum Gebruiker
Lid geworden
21 mrt 2008
Berichten
129
Gebied
fZiggo
Als je 4444 gebruikt als netwerk-ID is het belangrijk dat je de Symbol rate op 6900 zet.
Dit had ik zelf ook fout gedaan, Symbol Rate stond standaard op 6875.
En toen werden er geen zender gevonden. Nadat ik de Symbol Rate aangepast had naar 6900 werden de zenders wel gevonden.
fZIGGO heeft Symboolsnelheid 6875, fUPC heeft Symboolsnelheid 6900. Dat heeft niets met 5555 of 4444 te maken.