• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!

Humax iHDR-5200 Betreft Humax 5200 deze heb ik overgenomen aangezien mijn Samsung box de geest gaf


Ad Eykelenboom

Forum Gebruiker
Lid geworden
26 okt 2018
Berichten
1
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fZiggo
Ik wil de Humax 5200 terugzetten naar fabrieksinstellingen aangezien ik via TV geen Signaal krijg niet met HDMI of Scart kabel. dus ik kan alleen via de box wel het menu aanzetten,maar dan houd het op zodra ik ok indruk springt hij op music en als ik 1 van de pijltjes gebruik krijg ik zenders te zien en geen instellingen..
Als ik de kabel vanuit de muur rechtstreeks in de TV plugt,heb ik prima beeld mono of stereo. dus aan signaal of TV ligt het niet.Wie heeft een oplossing of kan deze humax ook naar de vuilnisbak?
 

Zeeburgia

Forum Gebruiker
Lid geworden
11 nov 2008
Berichten
791
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Beste Ad,
Je schrijft dat je de Humax 5200 hebt 'overgenomen'. Wanneer je hiermee bedoelt dat je deze mediabox 2e hands hebt gekocht, dan is het verklaarbaar dat je geen Tv-signaal ontvangt op dat apparaat. Een mediabox moet immers vanuit de centrale door Ziggo worden geactiveerd. En dat doen ze uitsluitend voor mediaboxen, die door Ziggo in bruikleen zijn geleverd.
Ik adviseer je om de klantenservice van Ziggo te bellen en te vragen om een nieuwe Samsung (Mediabox XL).
 

HB64

Forum Gebruiker
Lid geworden
2 feb 2008
Berichten
146
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Een mediabox moet immers vanuit de centrale door Ziggo worden geactiveerd.
Een humax word niet door ziggo geactiveerd daar moet je zelf de juiste gegevens ( frequentie en netwerk id.)in zetten, hij geeft aan dat dat op een of andere manier niet lukt.
 
Laatst bewerkt:

youriy

Forum Gebruiker
Lid geworden
14 jul 2012
Berichten
525
Gebied
fZiggo
Nee, hij heeft helemaal geen beeld op de tv.
 

tichel

Forum Gebruiker
Lid geworden
12 mrt 2010
Berichten
1.219
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Laatst bewerkt:

warrink

Forum Gebruiker
Lid geworden
26 nov 2010
Berichten
10.122
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Beste Ad,
Je schrijft dat je de Humax 5200 hebt 'overgenomen'. Wanneer je hiermee bedoelt dat je deze mediabox 2e hands hebt gekocht, dan is het verklaarbaar dat je geen Tv-signaal ontvangt op dat apparaat. Een mediabox moet immers vanuit de centrale door Ziggo worden geactiveerd. En dat doen ze uitsluitend voor mediaboxen, die door Ziggo in bruikleen zijn geleverd.
Ik adviseer je om de klantenservice van Ziggo te bellen en te vragen om een nieuwe Samsung (Mediabox XL).
Als TS een fUPC was zou dit advies terecht zijn, aangezien TS een fZiggo is is er een compleets andere situatie. Bij adviesgeving voortaan even kijken wat voor soort situatie TS heeft en nooit automatisch uitgaan van je eigen situatie.
Met jouw advies had je TS onnodig op kosten kunnen jagen.
 

CreativeS

Product Tester
Lid geworden
1 jun 2011
Berichten
26.792
Ziggo
Televisie
Gebied
fUPC
Juist @warrink

Maar dat geeft toch niet? Al het advies is toch gedegen en tot op het bot onderzocht? Er blijft geen steen onaangeroerd...

:>
 
Laatst bewerkt:

retep_

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 nov 2009
Berichten
642
Ziggo
Televisie
Gebied
fZiggo
Als TS een fUPC was zou dit advies terecht zijn, aangezien TS een fZiggo is is er een compleets andere situatie. Bij adviesgeving voortaan even kijken wat voor soort situatie TS heeft en nooit automatisch uitgaan van je eigen situatie.
Met jouw advies had je TS onnodig op kosten kunnen jagen.
hmm.. zo ver ik weet maakt het niet uit waar je woont, als je een (2e hands) humax koopt hoeft die nooit geactiveerd te worden, deze dien je altijd zelf in te stellen,
 

EvoX

Forum Gebruiker
Lid geworden
31 jan 2010
Berichten
286
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fZiggo
Een reactie van de topic starter zou mooi zijn, anders blijft het hier koffiedik kijken...
 

warrink

Forum Gebruiker
Lid geworden
26 nov 2010
Berichten
10.122
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Een reactie van de topic starter zou mooi zijn, anders blijft het hier koffiedik kijken...
TS vraagt advies, tot nu toe is er nog niet een zinnig advies gepost dacht ik. Dus waarom zou hij moeten reageren?