• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!

Hoe Rampzalig!!! kan een verhuizing verlopen!! Bij Ziggo


Knurk

Forum Gebruiker
Lid geworden
31 aug 2011
Berichten
536
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Ik hoop wel dat je echt internet op zolder nodig hebt want dat extra Access Point komt op rekening van de klant.
 
Topicstarter
Topicstarter
K

kfreak

Forum Gebruiker
Lid geworden
14 jul 2007
Berichten
63
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Ik hoop wel dat je echt internet op zolder nodig hebt want dat extra Access Point komt op rekening van de klant.
nee hoor gratis in bruikleen!
 

melvintje

Product Tester
Lid geworden
26 jan 2009
Berichten
3.677
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Sorry maar 2 verdiepingen verder signaal ontvangen met een standaard modem is onmogelijk, tenzij je inderdaad een WiFi booster(versterker) gebruikt
 

Johnny54

Moderator
Lid geworden
18 jan 2003
Berichten
18.700
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Als je uit oud UPC gebied naar oud Ziggo gebied verhuisd word je contract ontbonden bij oud UPC en krijg je een nieuw contract bij Ziggo. Je word dus een nieuwe klant en hebt daarom een installatie garantie en daar valt zorgen voor een goede Wi-Fi verbinding in het hele huis bij. Lees de voorwaarden maar eens van Power Promise
 

Webcare Ziggo

Webcare Ziggo
Lid geworden
24 jan 2017
Berichten
935
@kfreak Dat is inderdaad een aardig horrorverhaal geworden, balen dit. Goed dat je op je strepen hebt gestaan bij de afspraak en nu toch alles goed werkt. Ik wil graag nog even met je in gesprek om dit toch nog enigszins met een goed gevoel af te kunnen ronden. Stuur hiervoor en ook als er toch nog iets anders geregeld moet worden, een priv├ębericht met je postcode, adres en een link naar je topic.

Groet,
David van Ziggo
 

Franz

Forum Gebruiker
Lid geworden
4 sep 2008
Berichten
890
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Daar moet je toch minimaal een half jaartje Fox of Film1 uit kunnen slepen @kfreak ;)
 

Briolet

Forum Gebruiker
Lid geworden
14 aug 2012
Berichten
3.094
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Sorry maar 2 verdiepingen verder signaal ontvangen met een standaard modem is onmogelijk, tenzij je inderdaad een WiFi booster(versterker) gebruikt
Dat ligt helemaal aan het huis. Bij mijn zus hebben de kinderen 2 verdiepingen hoger gewoon Wifi. Niet optimaal, maar ze werken er al jaren mee. Zowel met de Ubee van Ziggo als de Airport van Apple. Dat betreft een oud huis met houten vloeren. Bij een huis met betonnen vloeren en wapening zal het natuurlijk slechter zijn.
 

jkpater

Forum Gebruiker
Lid geworden
26 jun 2015
Berichten
11
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
tv via de kabel denk ik. i.p.v. een antenne. Dat was volgens mij eerst.