• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!

Ziggo Start XXL: upgrade naar 100Mbit/s (met prijsverhoging)


#1
Ziggo Start XXL: upgrade naar 100Mbit/s

Heb jij net dat beetje extra in je Internet Start pakket nodig? Maar vind je de overstap qua extra snelheid en kosten naar het Internet Complete pakket net wat te gortig? Dan is Ziggo Start XXL ideaal voor jou.

Met het Ziggo Start XXL pakket krijg je 100Mbit/s in plaats van 40Mbit/s voor slechts €4,95 per maand extra. De uploadsnelheid van dit pakket is 10Mbit/s in plaats van 4Mbit/s.

De voorwaarden op een rijtje:
  • Dit pakket is alleen beschikbaar voor bestaande klanten met een Internet Start & TV Start (met mediabox) abonnement.
  • Het pakket is maandelijks opzegbaar.
  • Je kan gebruikmaken van deze actie tot en met 31 december 2018.
  • Ziggo Start XXL kost €4,95 per maand extra. Deze kosten komen dus bovenop je huidige Start abonnement.

Is je interesse gewekt? Neem dan contact op met onze klantenservice. Als er nog vragen zijn laat het dan gerust weten.

Bron (Ziggo community): https://community.ziggo.nl/abonneme...e-naar-100mbit-s-31308/index1.html#post312947

Dit pakket is nieuw en staat nog niet op de Ziggo website.
 
#2
Laatst bewerkt:
#3
Opmerkelijk dat een Ziggo- medewerker het nieuws verspreidt terwijl dat pakket in de praktijk nog niet beschikbaar blijkt te zijn. Behalve de introductie en uitrol van nieuwe apparatuur lijkt het erop dat Ziggo het ook voor elkaar krijgt om de presentatie van een nieuw pakket in de soep te laten lopen. :o

Wanneer je momenteel nog geen Start hebt, kan je niettemin wel opteren voor dat - naar we toch mogen aannemen binnenkort beschikbare - nieuwe pakket door eerst Start af te nemen en vervolgens te upgraden.
 
Laatst bewerkt:
#6
Ziggo gebruikt voor On Demand IPTV (internet). ;)

Het zou mij trouwens niet verbazen als Ziggo in de (verre) toekomst (na introductie Docsis 3.1) helemaal op IPTV over gaat zoals KPN nu al doet.
 
#7
Ziggo gebruikt voor On Demand IPTV (internet). ;)

Het zou mij trouwens niet verbazen als Ziggo in de (verre) toekomst (na introductie Docsis 3.1) helemaal op IPTV over gaat zoals KPN nu al doet.
Nou ik niet. Je beseft je dat KPN nog steeds grote problemen heeft met de capaciteit juist door dit hele IP verhaal ? Bovendien is DVB-C veel makkelijker overal signaal zonder setop boxen, providers gaan min of meer gedwongen worden om eigen apparatuur door te klant toe te staan, daar voldoen ze aan met een CI+ module maar niet als ze naar IPTV gaan.

Maar goed onzin dat ze dit abo niet willen leveren omdat je toevallig een CI+ module gebruikt.
 
Laatst bewerkt:
#8
Bovendien is DVB-C veel makkelijker overal signaal zonder setop boxen, providers gaan min of meer gedwongen worden om eigen apparatuur door te klant toe te staan, daar voldoen ze aan met een CI+ module maar niet als ze naar IPTV gaan.
Als dat werkelijk zo is zou het wel eens een reden voor ziggo kunnen zijn om juist via IPTV alles te gaan regelen.
 
#10
Nee, maar wel op de backbone. Als er 1.000.000 klanten via iptv kijken dan moet de achterliggende infra dat wel aankunnen.
Natuurlijk is er zoiets als multicast, waarbij de stream in 1 keer over het hele netwerk kan worden verstuurd, maar dat kan je niet voor alle TV zenders doen.
Waarom denk je dat de HD zenders nogsteeds niet overal bij KPN en Telfort op 1 t/m 9 zitten? Omdat er nu heel veel mensen geen idee hebben dat ze naar een lage kwaliteitsstream kijken. Veel mensen kiezen automatisch voor kanaal 1 ipv 701. Dat komt KPN wel goed uit, want die bandbreedte kunnen ze goed gebruiken.