• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!

Storing website Ziggo


Topicstarter
Topicstarter
breen1969

breen1969

Product Tester
#33
Een datacenter die uitvalt door een stroomstoring? Bij mij aan de overkant staat een datacenter, en daar hebben ze dat soort dingen ondervangen. Zoals een dieselmotor en nog een paar dingen. Ziggo moet eens in de leer bij Google of Apple . Die weten hoe ze de zaken aanpakken.
 
#34
Precies. Liberty Global is zo groot met datacentra door heel Europa dat ze uitwijkmogelijkheden genoeg hebben. Je moet dat natuurlijk wel voorbereiden, maar de benodigde investering is een stuk kleiner dan toen Ziggo nog zelfstandig was.
 
#36
Hier nog steeds geen internet en ik begin behoorlijk chagrijnig te worden. Telefoon werkt gelukkig al weer wel.
.
Hoi Johhny,

Rot, dat je internet nog steeds niet werkt. Mijn collega's werken hard aan een oplossing zodat alles zo snel mogelijk weer up and running is. Je hebt recht op een vergoeding, want je dienst internet werkt niet. Hiervoor kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Groet,
Kim van Ziggo
 
#37
Ik had vanaf zaterdagochtend al diverse malen aan de telefoon gehangen met de helpdesk, omdat Ziggo vrijdagnacht mijn modem inactief gemaakt had. Ziggo heeft namelijk vrijdagnacht een ander modem geregistreerd op mijn adres.
Hoi Jantje,

Jammer om te lezen dat je het nog steeds niet is gelukt met het activeren van je modem. Kun je mij een privébericht sturen met een kopie van je vraag en samen met je postcode en huisnummer? Dan waag ik een poging :-)

Groet,
Kim van Ziggo