• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!

Storing website Ziggo


#2
Ik denk dat dit een soort overkoepelende site is die je doorstuurt, maat niet de opvolger voor de huidige ziggo site.

Bovendien is die site buggy. De ziggo site zit op www.ziggo.nl. Deze vodafone-ziggo site stuurt je door naar ziggo.nl. Dat is een heel ander IP adres. Bovendien is de site achter ziggo.nl momenteel volledig uit de lucht. De link naar de ziggo site werkt daardoor niet eens.

Schermafbeelding 2018-09-01 om 22.12.21.png
 
#7
Ik gebruikte tot vandaag www.upc.nl, had schijnbaar een doorstuurlink naar www.ziggo.nl. En vanavond kreeg ik die algemene niet openen site.
Gisteren werkte hier die www.upc.nl link ook niet bij mij. Hij werd niet doorgestuurd naar www.ziggo.nl maar naar ziggo.nl.
ziggo.nl stuurt je vervolgens door naar www.ziggo.nl. Gisteravond lag echter de site ziggo.nl er uit, zodat al die doorstuur opdrachten niet werkten. Nu zie ik dat de site ziggo.nl wel weer werkt en je naar de www versie doorgestuurd wordt.

Ik sap het niet. Als je weet dat de echte site op www.ziggo.nl zit, dan ga je de mensen toch niet eerst naar een andere site sturen? Dat is trager en je bent afhankelijk van de goede werking van twee sites. www.ziggo en ziggo zitten op een heel verschillend IP blok, dus het zijn niet twee namen voor dezelfde site.

Overigens werkt de www.upc.nl doorstuurlink bij mij niet correct. Ik kom wel op de www.ziggo.nl pagina terecht, maar dan zonder opmaak. Alleen een 'veminkte' pagina met tekst en linkjes. Pas als ik op één van die linkjes klik, ze ik de pagina zoals bedoeld.:

Voorbeeld: Schermafbeelding 2018-09-02 om 10.21.23.png
 
Laatst bewerkt:
#9
Ik merk het nu ook. Ook als ik via mijn bookmark naar Ziggo ga, krijg ik de verminkte pagina. (Ook na het legen van de cache). Na het aanklikken van sommige linken, gaat het wel goed. Maar het privé en zakelijk deel liggen er uit.