• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!

ci module


wim van ooijik

Forum Gebruiker
Lid geworden
17 sep 2017
Berichten
18
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
hallo heb op slaapkamer een ci module erin zitten en altijd goed beeld en eer gisteren balken blokken geen beeld enz hoe kan dat nu. Heb een kasje aan gesloten en bam gewoon strak beeld wat moet ik nu doen ik vind zo een module makkelijker gewoon je tv afstandbediening gebruiken en klaar. Ziggo gebeld en dan krijg je van die stomme standaard vragen
 

Robert Koopman

Quality Member
Lid geworden
29 aug 2007
Berichten
18.428
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Wat noem jij stomme antwoorden?
Even goed je kabels nakijken?
En de contacten even schoonmaken van de connectoren?
Toch wil dat wel eens helpen.
 
Topicstarter
Topicstarter
W

wim van ooijik

Forum Gebruiker
Lid geworden
17 sep 2017
Berichten
18
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
dat heb ik allemaal gedaan maar waarom doet hij het wel goed op de samsung decoder
 

C0re

Quality Member
Lid geworden
26 dec 2007
Berichten
4.743
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
De tuner van de TV kan ook kapot zijn. Heb je de decoder getest met de coaxkabel die in de TV zit?
 

Johnny54

Moderator
Lid geworden
18 jan 2003
Berichten
18.675
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Heb je de storing op alle zenders, ook op de ongecodeerde?
Heb je op de ongecodeerde zenders goed beeld als de CI+ module uit de TV is?
 

Sjah

Forum Gebruiker
Lid geworden
28 nov 2003
Berichten
3.795
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Hier ook een stomme standaardvraag: zou handig zijn als je aangeeft welke versie je ci+ is, en vooral ook welk modelnr je Tv is.
 
Topicstarter
Topicstarter
W

wim van ooijik

Forum Gebruiker
Lid geworden
17 sep 2017
Berichten
18
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
op ongecodeerde zenders heb ik gewoon beeld
 

youriy

Forum Gebruiker
Lid geworden
14 jul 2012
Berichten
514
Gebied
fZiggo
De module een keer opnieuw installeren..kijken wat dat oplevert.
 
Topicstarter
Topicstarter
W

wim van ooijik

Forum Gebruiker
Lid geworden
17 sep 2017
Berichten
18
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
nu vindt hij helemaal geen digitale zenders meer
 

Johnny54

Moderator
Lid geworden
18 jan 2003
Berichten
18.675
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
De (digitale) zenders worden door de tuner van de TV gezocht. Weet je zeker dat je het zoeken goed doet met de juiste instelgegevens?
Als je helemaal geen digitale zenders vind is dat een probleem van jouw TV.
De CI+ module word namelijk alleen gebruikt om gecodeerde zenders te decoderen niet om zenders te vinden.