• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

ziggo pdf facturen doen het niet?

Wat kan er in hemelsnaam gevoelig zijn aan een voorschotnota?…
Je vat het iets anders op dan ik bedoelde. :-\

Desondanks kan ik wel een reden bedenken. Als je het x12 doet, heb je een aardig idee van het jaarverbruik. Je kunt er dan uit afleiden of je het huis wel permanent bewoont. Misschien huur je dat huis alleen maar als alibi en woon je feitelijk elders.
 
Opvatten... ik lees wat jij schrijft ???

Hmja, en? Is toch niet het probleem van Eneco? Als je niets te verbergen hebt... energievoorschot... hoe verzin je het. Soms heb je goede argumenten, maar dat aluhoedje ondermijnt alles. Sorry. Ik begrijp dat men een beetje privacy en dergelijke wil, maar soms slaat men wel heel erg door.
 
en sommige ziekenhuizen sturen ook versleutelde pfd, moet je op je account ziekenhuis inloggen om inlog code te genereren
 
Ik heb er geen enkel probleem mee om - na ontvangst van een e-mail met de mededeling dat de maandfactuur beschikbaar is in Mijn Ziggo - in te loggen en de PDF te downloaden zolang alles maar probleemloos werkt. Bij sommige klanten is dat blijkbaar tijdelijk niet mogelijk geweest, maar ik krijg de indruk dat dit probleem door Zigtgo is verholpen. Bij mij is het probleem dit jaar in ieder geval nog niet vastgesteld, waarbij ik wel moet aantekenen dat het ijkpunt voor het raadplegen van de maandfactuur bij mij ligt in de laatste week van de maand en dat is bij elke klant verschillend.
 
@Webcare Ziggo

kan met deze firefox geen pdf openen, met google chrome wel
Schermafdruk 2018-09-15 15.00.36.png
 
@freeewillie
Heb je al geprobeerd om de 'Beschermimg tegen volgen' uit te zetten.
In het menu of via vakje voor navigatie balk
Na het uitschakelen wel eerst even de pagina vernieuwen.
 
Met een browser een pdf-bestand lezen? Bij mij opent pdf altijd sinds jaren (probleemloos) met Acrobat Reader. Deze is daar naar mijn weten daar ook voor bestemd, dat staat los van welke browser dan ook. Je opent een Word-bestand toch ook niet met een browser?
 
Je opent een Word-bestand toch ook niet met een browser?
Als iets in een browser geopend kan worden is dat toch alleen maar mooi? Chrome doet dit ook. Scheelt weer openen in een apart programma. Voor bewerken en bekijken van pdf's buiten Chrome gebruik ik Nitro. Voor elk bestandstype een ander programma... men kan het ook overdrijven.
 
Ik ben het wel met je eens. Maar vaak zit het overbekende Acrobat Reader al op een compleet gekochte computer, vandaar. Uiteraard zal bij een zelf gebouwd systeem dit er niet automatisch opzitten.
 
Terug
Bovenaan