Ziggo (UPC) e-mail problemen. Deel 5

Nieuw "probleem", misschien hebben jullie dit ook. In de webbrowserversie van Ziggomail worden bijlagen tegenwoordig in een soort "Cloud"/ driveaccount gezet met een verloopdatum voor de ontvanger. Nu wil het geval dat de bijlagen niet (als voorbeeld) te zien zijn door de ontvanger (meestal ook mijzelf als BCC), tenzij je ze download. Ik vind dit niet echt handig. Waarom kunnen je eigen ge-uploade bestanden niet in te zien zijn als voorbeeld voordat je ze download?
 
Krijg de laatste tijd ook mails binnen die een dag eerder verstuurd zijn.
 
Ik dacht net ook zo een vertraagd mailtje gekregen te hebben, want in de mail stond: "De Stentor heeft voor de Provinciale Statenverkiezingen op 20 maart een Kieswijzer ontwikkeld die u helpt bij het maken van de juiste keuze in het stemhokje. "

Deze mail kwam 20.28 aan. Eerst dacht is dat de Stentor nooit zo dom kan zijn om een half uur voor het sluiten van de stembus nog een verwijzing te sturen naar hun stemwijzer. Maar als ik in de header kijk, is hij niet door Ziggo vertraagd, maar hij is echt zo laat verstuurd vanaf de mailserver van de persgroep.:

"Received: ⁨from ims-smtp137.persgroep-ops.net ([146.185.52.137]) by mx5.tb.mail.iss.as9143.net with SMTP id 6gqdhieRE6FEz6gsQhGnGE; Wed, 20 Mar 2019 20:27:50 +0100⁩".

Rare jongens bij de persgroep.
 
wsl een gigantische batch geweest waardoor je zo laat aan de beurt was.....
 
Email en ook webmail is enorm traag op dit moment? Time outs etc. Meer mensen last van?
 
Was blijkbaar de enige, gelukkig maar. Ellende duurde niet heel lang, na een uurtje ofzo leek alles weer normaal.
 
Ja dat is waar. We zijn inmiddels zo verwend met het idee dat dit soort diensten ”gewoon” altijd beschikbaar zijn, als water uit de kraan... je vergeet heel snel de waardering en hoe bijzonder het eigenlijk allemaal is.
 
ik kom mijn webmail niet meer in van ziggo, ze hebben de website veranderd, hebben meer mensen dat probleem?
 
Ze hebben inderdaad iets veranderd. Vroeger stond er een script op de inlogpagina die er zelf "@ziggo.nl" achter de inlognaam plakte, als je alleen een naam invulde. Dat dit niet meer werkte is een paar jaar geleden ook kort gebeurd. Ik log normaal ook alleen met mijn naam in.
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan