ITV-002 Foutmelding & Oplossing

zijn die zenders "zwart"of worden de kanaal nummers overgeslagen? dus 1,2,3...........23 ofzo? geen 1,2,3,4,5,6,etc...
 
Ik krijg gewoon alle zenders (1,2,3,4,5, etc.) alleen dan niet in HD. Zie de bijgevoegde afbeelding met mijn Netwerk ID instellingen...
 

Bijlagen

  • IMG_8668.jpg
    IMG_8668.jpg
    214,8 KB · Weergaven: 164
voordat je op scannen drukt, klik je wel "opslaan" aan?

het staat zekers allemaal goed.
 
Klopt, ik druk gewoon op opslaan. Met Netwerk-ID "43187" krijg ik wel HD zenders maar dan werkt de interactieve TV dus niet.
 
En nu 43187 veranderen in 5555 en dan opslaan. Dus zonder opnieuw te scannen volgens mij. Zo begrijp ik de startpost althans.
 
Zojuist geprobeerd, alleen als ik 5555 invoer en dan op opslaan druk en vervolgens terug ga naar het menu wordt de netwerk-id niet opgeslagen. Met andere woorden ik moet dus blijkbaar op scannen drukken om de netwerk-id echt op te slaan...
 
mijn truukendoos is leeg. heb je nog een losse decoder in huis om te testen met dezelfde instellingen of dat wel juist gaat?
gaat dat wel goed, ligt het aan de TV,
gaat het niet goed, dan zal Ziggo een setting verkeerd hebben staan.

( met default bedoelde ik wel tv naar fabrieksstand zetten.)
 
Bedankt voor je hulp!:) Ik heb hiervoor een Humax decoder gehad en hier werkte de HD zenders wel... Ik laat binnenkort wel een Ziggo monteur langskomen, mogelijk staat er iets fout bij Ziggo zelf inderdaad.
 
mooi laat nog even weten nadien.!

laatste vraag: je software van je tv is up2date? smartsoftware en systeemsoftware?
 
( met default bedoelde ik wel tv naar fabrieksstand zetten.)

Mogelijk heb ik nog iets gevonden, als ik mijn TV reset dan kan ik geen Nederland als Land kiezen maar alleen tussen: Oostenrijk, Duitsland of Zwitserland kiezen. Vervolgens kan ik bij sommige UPC als operator kiezen of 'ander' ik kan geen Ziggo kiezen.

Welk land zou je adviseren om te selecteren en kan ik beter UPC of ander kiezen? Bij Duitsland kan ik geen operator kiezen trouwens.

PS. Ik heb de nieuwste software op mijn Samsung TV geïnstalleerd.
 
Terug
Bovenaan